Hoe kies je een seksspeeltje voor haar?

Hoe kies je een seksspeeltje voor haar? - hoe kies je een seksspeeltje voor haar
Hoe kies je een seksspeeltje voor haar? 38

Een sekstoy voor haar? De tips voor de juiste aankoop

Ga jij een seksspeeltje kopen? Misschien koop je een speeltje voor jezelf of doe je er eentje cadeau. Het kan lastig zijn om te bepalen welk speeltje jij moet kopen. Seksspeeltjes voor vrouwen zijn er in vele soorten, modellen en maten. Wij geven je graag informatie die jou kan helpen.


Welke soorten speeltjes zijn er?

Wanneer jij een seksspeeltje gaat kopen is het handig om te weten welke verschillende typen sekstoys voor vrouwen er zijn. Van vibrator, dildo tot anale speeltjes. Wij zetten ze op een rij voor je.

 • Dildo bestellen?
  De dildo is een zeer gewild seksspeeltje voor vrouwen. Dit speeltje kun je namelijk gebruiken om penetratie na te bootsen. Er zijn vaginale en anale dildo’s verkrijgbaar. Wanneer je een dildo gaat uitzoeken kun je gaan voor een realistische dildo, zuignapdildo, voorbinddildo of dubbele dildo. Kies voor een levensechte uitvoering, dildo die je middels een riem of harnas om kunt doen of ga voor dubbel genot. Er zijn dildo’s in verschillende maten, kleuren en vormen. 
 • Vibrator kopen?
  Vibratoren zijn bekende speeltjes die al jarenlang op de markt zijn. Over de jaren heen zijn fabrikanten ze blijven door ontwikkelen. Een vibrator is een seksspeeltje dat trilt. De trillingen zorgen voor overheerlijke sensaties die je naar een ongekend hoogtepunt brengen. Vibrators kun je opdelen in standaard vibrators, realistische vibrators, clitoris vibrators, g spot vibrators, anale vibrators en vibratoren die op meerdere plekken stimuleren. Tot slot zijn er speciale uitvoeringen zoals luchtdrukvibratoren of wandvibratoren. De vibrator kun je hierdoor afstemmen op het type stimulatie die bij jou past.
 • Anaal speeltjes uitzoeken?
  Wanneer jij houdt van anale stimulatie dan kun je gaan voor anaal toys. Deze speeltjes zijn specifiek gericht op stimulatie of penetratie van de anus. Er is voor iedereen een speeltje dat past bij jouw voorkeuren. Zo kun je gaan voor anaal kralen of een anaal vibrator als beginner. Of kies je voor een anaalplug of dildo als gevorderde gebruiker.
 • Vagina toys nodig?
  Er zijn ook vagina speeltjes die speciaal zijn ontworpen voor stimulatie van de vagina. Er zijn vagina balletjes die je kunt inbrengen. Ook kun je gaan voor de zalige prikkelingen van een trilei.


Seksspeeltjes: welk speeltje past bij jou?

Ieder heeft zijn eigen voorkeuren. De markt van seksspeeltjes blijft zich ontwikkelen en speelt daar op in. Er zijn allerlei soorten en modellen seksspeeltjes. Zo is er altijd wel iets waar jij van opgewonden raakt. Het beste speeltje is het seksspeeltje dat bij jou past.

Pro tip: Massage olie en massage kaarsen gebruiken

Alle massage oliën en kaarsen
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.