Hoe kies je een seksspeeltje voor hem?

sextoy voor man uitkiezen
Hoe kies je een seksspeeltje voor hem? 38

Een sekstoy voor hem? De tips voor de juiste aankoop!

Wil jij voor jezelf of een ander een seksspeeltje kopen? Er zijn allerlei mogelijkheden en zoveel verschillende soorten seksspeeltjes. Wij helpen je met de juiste informatie over sextoys voor mannen.


Welke soorten speeltjes zijn er? De verschillende seksspeeltjes op een rij!

Waar moet je nu op letten wanneer je een seksspeeltje gaat kopen? Wij leggen het graag aan je uit en zetten de speeltjes op een rij:

 • Cockringen
  De cockring of penisring plaats je om je penis, ballen of eikel. Hij zorgt ervoor dat je erectie harder aanvoelt en langer aanhoudt. Tevens is je orgasme heviger. Een leuk speeltje om uit te proberen.
 • Masturbators
  Masturbators zijn speeltjes die je kunt gebruiken tijdens het masturberen. Ga ervoor om sneller klaar te komen of een intens orgasme te ervaren. Een voorbeeld van een masturbator is een kunstvagina, kunstmond of kunstanus.
 • Balls
  Balls zijn ballen die een unieke sensatie geven. Er zijn ball splitters, ball stretchers en ball crushers verkrijgbaar. Je kunt jouw ballen extra zichtbaar maken en spreiden met een ball splitter. Met de ball stretcher kun je jouw ballen uitrekken. Of zet druk op je ballen met een ball crusher. Al deze speeltjes zullen zorgen voor een intense sensatie.
 • Anaal toys
  Anaal speeltjes zijn sekstoys die je kunt gebruiken voor anale stimulatie. Er zijn dildo’s, vibrators of kralen. Er zijn allerlei manieren om jezelf of een ander met nieuwe sensaties kennis te laten maken. Van stimulatie tot penetratie.
 • Penispompen
  Ben jij op zoek naar de ultieme bevrediging of heb je wat extra hulp nodig om hard te worden? De penispomp is iets voor jou. Een penispomp ofwel erectiepomp is een vacuümpomp voor jouw penis. Dit speeltje schuif je over je penis heen waarna deze vacuüm trekt. Dit zorgt gegarandeerd dat jij een harde krijgt en geniet van een overheerlijke sensatie.
 • Sekspoppen
  Leef al je fantasieën uit met een sekspop. Sekspoppen of opblaaspoppen zijn poppen waarmee jij seks kunt hebben. Je kunt echte seks nabootsen en hebt geen partner nodig om te genieten. Een sekspop is de ideale bedpartner die altijd doet wat jij wilt.


Seksspeeltjes: welk speeltje past bij jou?

Wanneer je een seksspeeltje gaat uitzoeken, kun je kijken naar welk soort stimulatie jij wilt, het materiaal of jouw ervaringsniveau. Er zijn altijd bijzondere uitvoeringen verkrijgbaar die precies passen bij jouw wensen. Ga voor een speeltje voor jezelf of om samen als koppel mee te spelen. Waar jij ook op zoek naar bent, er is altijd iets wat past bij jouw voorkeuren.


Pro tip: Massage olie en massage kaarsen gebruiken

Alle massage oliën en kaarsen
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.