Hoe moet je pijpen? 7 tips!

Hoe moet je pijpen?

Hoe moet ik pijpen? 7 pijp tips voor een ongekend hoogtepunt!

Hoe moet je pijpen? Je ligt met elkaar in bed en je wil je man eens flink opwinden? Orale seks is voor mannen en vrouwen een enorme turn on. Wie raakt er niet enorm opgewonden van. Pijpen en beffen geeft een overheerlijke stimulans die kan leiden tot een sensationele climax. Maar hoe moet je pijpen? Wij helpen je jouw man overheerlijk te verwennen.

Hoe pijp je? De 7 beste pijp technieken

Je wil graag weten wat je wel en niet moet doen. Wij helpen je verder zodat jij en je man samen enorm kunnen genieten.

 1. De juiste mood
  Ga niet direct op je doel af. Mannen moeten namelijk ook even in de stemming komen. Zorg dat je leuke lingerie aan hebt of gebruik de erogene zones van een man om hem flink op te winden. De erogene zones van de man zijn de hals en mond, handen, tepels, billen, anus, perineum (plek tussen balzak en anus) en de binnenkant van de dijen. Wanneer je een van deze plekken hebt gestimuleerd kun je naar de penis, eikel en ballen gaan. Is hij niet in de mood? Probeer eens een stimulerend glijmiddel, een speeltje of een lustopwekker.
 2. Het eerste moment
  Begin bij zijn eikel. Dit is namelijk het meest gevoelige plekje van de man. Streel, lik of zuig. Kijk waar hij opgewonden van wordt en herhaal dit. Het kan zijn dat je seks hebt en het pijpen afwisselt met penetratie. Ook wanneer je een condoom gebruikt kan pijpen nog zalig zijn. Zorg dat je een condoom met een lekkere smaak of geur gebruikt.
 3. Het vervolg
  Zorg dat je na de eerste likken, zijn penis langzaam verder je mond in laat glijden. Doet dit een paar keer langzaam en plaag hem door zijn penis even uit je mond te halen. Ga vervolgens sneller en kijk wat hij lekker vindt. Dit kun je merken doordat hij bijvoorbeeld kreunt of zijn ademhaling versnelt.
 4. Wissel af
  Je hoeft niet alleen te likken of zijn penis heen en weer in je mond te laten gaan. Je kunt ook zachtjes of harder aan zijn eikel en penis zuigen. Of beweeg je tong terwijl je heen en weer gaat met je mond. Knijp je lippen zachtjes om zijn penis heen voor een strakker gevoel. Let op; gebruik nooit je tanden!
 5. Deep throat
  Kies ervoor om af en toe zijn penis zo diep mogelijk in je mond te laten gaan. Deep throaten geeft een extra strakke, overheerlijke sensatie voor hem. Dit wil je hem niet laten missen!
 6. Stimuleer meerdere plekken
  Gebruik je mond, maar ook je handen. Je kunt tussentijds aftrekken of strelen over zijn erogene zones. Maar vergeet ook zeker niet zijn ballen. Masseer ze tijdens het pijpen. Doe dit vooral zachtjes. Voor extra stimulatie tijdens het pijpen kun je hem ook een speeltje laten dragen zoals een cockring.
 7. Een spetterend hoogtepunt
  Wil je ervoor zorgen dat dit alles tot een spetterend einde komt? Niets is aantrekkelijker dan zelfvertrouwen. Veel vrouwen vergeten dat deze truc enorm opwindend kan zijn. Kijk hem dus zeker geil aan en wees enthousiast.

Probeer en ontdek waar je partner van houdt. Kijk wat hij lekker vindt en ook wat hij niet fijn vindt. Geef hem met onze pijp tips overheerlijk, erotisch plezier en laat hem een ongekend hoogtepunt ervaren.

Vergeet geen glijmiddel (met een smaakje)!

Shop glijmiddel
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.