Toont alle 12 resultaten

Kietelaar 

Als er een seksspeeltje is dat je gerust multifunctioneel mag noemen dan is het wel de kietelaar. Niet te verwarren uiteraard met de vrouwelijke clitoris, door partners ook wel eens liefkozend kietelaar genoemd. Met een kietelaar kietel je en streel je en kun je zorgen voor intense sensaties.

Assortiment


Dun handvat met een lange of korte pluim

De kietelaar heeft doorgaans een wat dunner handvat en heeft aan de bovenkant vaak een lange of korte pluim, vaak is die van leer. Met een kietelaar kun je op perfecte wijze de huid van je partner of je sub stimuleren en dat op uiteenlopende manieren. Tijdens BDSM sessies kies je uiteraard voor strelingen die te intens worden in de wetenschap dat de onderdaan eenmaal vastgebonden geen kant op kan.

Gebruik het product in combinatie met bondage

De kietelaar gebruik je zoals je wilt. Je kietelt je partner op elk gewenst lichaamsdeel en uiteraard extra op de voor hem of haar zeer gevoelige plekjes. Met de kietelaar is het een kwestie van plagen, strelen en verleiden. Het spel met de kietelaar krijgt een extra dimensie als je kiest voor het gebruik van de kietelaar in combinatie met bondage. Je sub ligt vastgebonden op bed en kan geen kant op. Het is voor de onderdanige onmogelijk om aan de heftige stimulatie te ontkomen. Daarmee beleef je het spel tussen Dom en Sub op optimale wijze. En dat met een toch simpele sextoy als de kietelaar.

Geen batterij en geen stroom nodig

De stimulator zonder batterij en die werkt zonder stroom is een laagdrempelig stuk seks speelgoed. Iedereen heeft gevoelige plekjes op het lichaam, plekjes die voor iedereen weer anders zijn. Het is echter een gegeven dat ze er altijd zijn. Door niet alleen voor bondage te zorgen maar de sub ook nog eens te blinddoeken wordt de sensatie nog intenser. Je hebt de intense stimulator tegenwoordig in heel erg veel verschillende uitvoeringen. Er zit vaak verschil in lengte, terwijl er een breed kleurenpalet beschikbaar is. Ook de dichtheid van het product kan variëren. Doorgaans wordt overigens gebruik gemaakt van veren, bijvoorbeeld van de kalkoen. Er zijn echter ook uitvoeringen van siliconen beschikbaar, kietelaars die meer de vorm van een flogger aannemen.

Kietelen is zeer intens

Kietelen kan enorm intens zijn. Helemaal als je je onderdaan vast hebt gebonden en die hebt voorzien van een blinddoek. Het BDSM spel zal dan zeer intens zijn en je onderdaan zal je smeken te stoppen. Of je daar aan toegeeft is uiteraard helemaal aan jou.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.