Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

Klaarkomen uitstellen

Niets is vervelender dan wanneer je een avond met je geliefde gereserveerd hebt en het liefdesspel, vanwege een vroegtijdige zaadlozing, er al snel weer op zit. Het is de nachtmerrie voor elke man en een afknapper voor de vrouw. Niets is vervelender dan vroegtijdig klaarkomen. Klaarkomen uitstellen kan echter uitstekend door gebruik te maken van producten die hier speciaal voor gemaakt zijn.

Assortiment


De gel zorgt voor verkoeling van de huid 

Zo kun je prima een beroep doen op een vertragende gel. Deze gel helpt om het orgasme uit te stellen. De gel kalmeert en zorgt voor verkoeling van de huid en je gebruikt deze gel uiteraard tijdens het geslachtsverkeer. Klaarkomen uitstellen kan gemakkelijk met vertragende gel. Je brengt de gel dun aan op de penis en masseert het enigszins in. Het is altijd goed de gel eerst op bijvoorbeeld de onderarm te proberen.

Maak gebruik van een speciaal ontwikkelde spray 

Klaarkomen uitstellen kan ook door het gebruiken van een speciaal ontwikkelde spray. De delay spray stelt de zaadlozing uit en is bovendien net als de gel condoom vriendelijk. Ook nu is de dosering erg eenvoudig. Deze spray zorgt voor nadrukkelijk een verdovend effect en de spray is geschikt voor elk huidtype. Het gebruik van deze spray staat garant voor urenlang plezier tussen de lakens. Zowel de gel als de spray doen hun werk uitstekend. Bovendien gaat het op geen enkele manier ten koste van de prestaties in bed.

Profiteer van het gemak van delay capsules 

Vind je het werken met een spray of gel te veel gedoe? Neem dan voor je met je geliefde in je armen naar de slaapkamer gaat delay caps in. Doorgaans wordt de inname van twee capsules aangeraden, dit verschilt echter per persoon. De capsules bevatten natuurlijke ingrediënten en je neemt ze simpel in met water. Door het innemen van de capsules stel je een vroegtijdige zaadlozing uit. De ingrediënten van de capsules activeren vaak de serotonine in het lichaam. En precies dat is nodig om de zaadlozing uit te stellen en langer plezier tussen de lakens te hebben.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Vroegtijdig klaarkomen is vervelend. Maak het jezelf niet te moeilijk en voorkom dat het tussen je oren gaat zitten en gebruik een spray, gel of capsules. Dan kun je onbezorgd en zonder stress genieten tussen de lakens en dat zo lang je wilt. Dan ervaar je weer hoe heerlijk het is om onbezorgd te kunnen genieten.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.