Resultaat 1–24 van de 83 resultaten wordt getoond

Kleine vibrator

Het is onzin te stellen dat een vibrator altijd groot is. Integendeel zelfs, want de vibrators zijn er in alle formaten. En inderdaad, ze zijn er best heel groot. Ze zijn er realistisch, je hebt ze in XL-uitvoering en je hebt ook de kleine vibrator.

Assortiment

-26%
-23%
-52%

Kleine Vibrator

Havana – Soft Lilac

22,95
-52%
-30%
-30%
48,95
-36%

Kleine Vibrator

AMO Bullet Vibrator

31,95
-36%

Kleine Vibrator

DIGIT Vinger Vibrator

44,95

Kleine Vibrator

Neon Nights – Quasar

17,95

Kleine Vibrator

Neon Nights – Halo

17,95

Kleine Vibrator

Frosted Fleur – Drift

32,95
-29%

Kleine Vibrator

Velvet Vibe – Zwart

19,95

Kleine vibrator

Het is onzin te stellen dat een vibrator altijd groot is. Integendeel zelfs, want de vibrators zijn er in alle formaten. En inderdaad, ze zijn er best heel groot. Ze zijn er realistisch, je hebt ze in XL-uitvoering en je hebt ook de kleine vibrator. Er zijn verschillende redenen waarom je juist een kleine vibrator zou kunnen kopen. Hoe dan ook, als je zoekt naar een kleine vibrator, dan ben je bij ons aan het enige juist adres. Dan ben je overigens eigenlijk voor alle sextoys voor mannen en sextoys voor vrouwen die het tussen de lakens nog fijner maakt.

Schuif de vibrator gemakkelijk om een of meerdere vingers

De kleine vibrator wordt ook wel eens vinger vibrator genoemd. Je doet hem gemakkelijk om een of meerdere vingers. Ze zien er vaak leuk uit, in elk geval niet als een vibrator. Vooral als je nog geen enkele ervaring met seksspeeltjes hebt is een kleinere variant van de vibrator prima om mee te beginnen. De vinger vibrator ziet er eerder leuk en lief uit dan intimiderend als een grote uitvoering van de stimulator. De kleinere uitvoering kun je zien als een verlengstuk van je vingers. Je kunt nu gemakkelijker bij al je intieme plekjes. Je hoeft voor optimaal genot alleen de vingers maar te bewegen. 

De kleine vibrator valt niet op in de toilettas

Een ander voordeel is dat je de vibrator gemakkelijk meeneemt op reis. Je doet ‘m in de toilettas en niemand die het opvalt. Dit dus ook vanwege het leuke en lieve uiterlijk van deze kleine stimulator. Mensen zullen eerder denken dat het een ring is, dan dat ze denken dat ze een vibrator zien liggen. De voordelen van de kleine vibrator houden niet op. Want ze zijn ook nog eens erg goedkoop in aanschaf. Voor een relatief gering bedrag heb je dus al een prima seksspeeltje in huis. 

Kleinere motor

Uiteraard betekent een kleinere versie van de vibrator dat er minder ruimte is voor een motortje. Dat maakt dat de vibraties ook iets minder kracht hebben dan je wellicht gewend bent van de reguliere vibrator. De kleinere varianten zijn overigens ook prima geschikt als jij snel opgewonden raakt, Dan volstaat deze kleine vriend om al snel tot een orgasme te komen. De eerste keer? Bestel dan ook meteen glijmiddel. Want ook dat hebben we in ons assortiment opgenomen. Zo hebben we aan alles gedacht om iedereen optimaal te kunnen laten genieten. Want dat is wat we graag willen. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.