Resultaat 1–24 van de 38 resultaten wordt getoond

Knevels

Aah, knevels Die heb je in honderden verschillende soorten en onderling verschillen ze wat betreft de opties, de prijs, vorm en kleuren. Zo onderscheiden we de bal knevel, de bit knevel, de dildo knevel, de opblaasbare knevel en de mondspreiders.

Assortiment

-55%
16,95
-25%
59,95
-37%
42,95
-25%
20,95
-21%
-23%
-23%
32,95

Het geeft een gevoel van macht

Een gevoel van macht. Dat is wat je creëert als je als je een mondknevel draagt. Met knevels leg jij je partner letterlijk en figuurlijk het zwijgen op. Je neemt de absolute controle op je en dat machtsgevoel is voor veel mensen opwindend. Aan de andere kant geldt dat ook voor het onderdanig schikken in de rol van sub met knevel. Knevels worden veel gebruikt bij pikante bondage spelletjes. Je hebt nadrukkelijk producten voor gevorderden en beginners en het dragen van een knevel is een kwestie van wennen.

De ball gag is vaak uitgerust met een siliconen bal

Een van de meest bekende knevels is de ball gag, vaak voorzien van een siliconen bal. Het verstelbare riempje kun je volledig verstellen waardoor de knevel altijd goed op het hoofd past. Een andere knevel is die in de al even bekende lippen vorm. De mond blijft open met deze knevel en dat maakt dat je spannende spelletjes kunt spelen. Deze knevel is vaak buigzaam en enigszins rekbaar. Interessante andere knevel soorten zijn de Sissy mond gags. De lippen zijn dan getuit en helemaal klaar voor het opvolgen van instructies van de Meester. Jij als Meester ziet vooral heel grote, zachte lippen die uitnodigen om verwend te worden. Vaak zijn de gebruikte lippen op een knevel zeer glad en zacht en gemaakt van siliconen.

Wat te denken van de mondspreider

Tot de gags behoort ook de mondspreider. De mond staat in dat geval wijd open en biedt de Meester onbeperkte toegang. De houders van de knevel glijden bij deze uitvoering gemakkelijk over de lippen. Bijzonder is zeker ook de knevel in de vorm van een mondriem met dildo. Met de dildo kan zowel anale als vaginale penetratie plaatsvinden. Je maakt de knevel met een nekband vast en aan de binnenkant zit een prop die je in de mond neemt. Knevels voldoende dus, je hebt heel veel te kiezen. Begin altijd voorzichtig en klein. Het kan altijd nog groter en grootst. Dit geldt overigens voor alle producten die je gebruikt bij BDSM. Je moet het echt ervaren of het iets voor je is en iets is om mee verder te gaan. Begin daarom altijd bescheiden en ervaar wat je voelt. Dan komt de rest vanzelf wel.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.