Toont alle 7 resultaten

Koppel vibrator

Een vibrator is beslist niet alleen voor solo genot. Met een koppel vibrator geniet je gewoon met je partner van de heerlijke vibraties en kan een orgasme niet uitblijven. Er zijn verschillende vormen van de koppel vibrator beschikbaar, vormen waarvan heterostellen en andere koppels samen optimaal kunnen genieten. Uiteraard vind je ze ook in ons aanbod, zoals je bij Sweetoy tal van andere seksspeeltjes vindt en een uitgebreid aanbod van andere soorten vibrators.

Assortiment


Wat is een koppelvibrator?

Een koppelvibrator wordt ook een duovibrator of dubbele vibrator genoemd. Een koppelvibrator heeft namelijk een dubbele functie. Je kunt met een koppelvibrator zowel de g-spot als clitoris stimuleren. Of je kunt samen genieten van de overheerlijke vibraties omdat je deze vibrator ook tijdens penetratie kunt gebruiken. Je kunt een duovibrator herkennen aan de U-vorm en een kleiner gedeelte dat je op de clitoris kunt leggen. Geniet niet alleen, maar samen met dit veelzijdige speeltje.

Waarom kiezen voor een koppelvibrator?

Een koppelvibrator is zeer geschikt voor tijdens het voorspel of penetratie. Het maakt jullie seks extra opwindend. Het is een echte aanwinst voor stellen. Bij penetratie is de vagina nauwer doordat het speeltje ook is ingebracht. Daarnaast is het voor vrouwen een fijn speeltje wanneer je moeite hebt met klaarkomen. Het kan hierbij een uitkomst bieden door de stimulatie op meerdere plekken tegelijkertijd. Het is ontzettend prettig dat je dit speeltje tijdens de seks kunt gebruiken. Jullie vrijpartij wordt niet verstoord maar nog leuker wanneer jullie beiden overheerlijk klaarkomen. Vergeet niet glijmiddel te gebruiken voor een soepele, pijnvrije ervaring.

Hoe gebruik ik een koppelvibrator?

Een koppelvibrator is speciaal ontworpen om veelzijdig in te zetten. Er zijn verschillende soorten vibrators. De meest populaire koppelvibrator heeft een U-vorm. Op deze vibrator zitten namelijk twee uiteinden. Het eerste uiteinde is smal en kun je inbrengen. Door het inbrengen kun je inwendig stimuleren. Zo kun je bijvoorbeeld je g-spot stimuleren. Of kan jouw partner jou penetreren. Zowel jij als je partner voelen de overheerlijke prikkelingen van de vibraties. Het andere uiteinde plaats je tegen je clitoris. Iedere dubbele vibrator heeft ook een instructie. Mocht je niet helemaal weten hoe het werkt, dan kun je deze doorlezen voor gebruik. En gebruik altijd glijmiddel om ervoor te zorgen dat penetratie soepel en pijnvrij verloopt.

Welke soorten duo vibrators zijn er?

Er zijn twee soorten duovibrators die je kunt herkennen aan de vorm van de vibrator. Er is een U-vorm. Bij de U-vorm breng je een smal gedeelte in de vagina in en rust een breder gedeelte op de clitoris. Daarnaast heb je een koppelvibrator met een Y-vorm. De ronde kant kan om de penis heen geschoven worden en heen en weer worden bewogen. Of gebruik de twee ronde punten voor stimulatie van bijvoorbeeld de clitoris. Tevens is er een luchtdrukvibrator voor koppels ontwikkeld. De vrouw draagt deze vibrator. De luchtdruk is zowel voor de man als vrouw voelbaar. Er zijn allerlei mogelijkheden. Wanneer je een speeltje voor het eerst gaat gebruiken, dan kan het wat ingewikkeld lijken. Lees dan de bijgeleverde instructie door.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een koppelvibrator?

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je een koppelvibrator gaat aanschaffen. Ga voor een zacht materiaal dat goed te reinigen is zoals siliconen. Je kunt kijken naar de vibratie standen. Vaak kun je een ritme en/of een intensiteit kiezen. Soms is het ook mogelijk om roterende bewegingen te selecteren. Daarnaast kun je kijken naar de bediening van de vibrator. Er zijn modellen die te bedienen zijn met knoppen, een afstandsbediening of een app. Tip: kijk ook eens naar of de vibrator op batterijen werkt of via USB is op te laden. Bij het gebruik van batterijen heb je geen oplaadtijd, maar je moet wel de juiste batterijen in huis hebben. USB werkt heel eenvoudig maar heeft een oplaadtijd.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wil zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.