Kromme penis? Het is een groot voordeel!

Kromme penis? Het is een groot voordeel! - kromme penis

Wanneer heb je een kromme penis?

Een kromme penis is niet iets wat direct zorgelijk is. Iedere penis is tijdens de erectie licht krom of scheef. Het kan zelfs een groot voordeel zijn. Dit komt omdat je zo de g-spot bij de vrouw goed of zelfs beter kunt raken. Een kromme penis is dus niets geks en heel gebruikelijk. Jouw penis kan een lichte kromming hebben naar links, rechts, boven of onder. Je hoeft je dan ook zeker niet te schamen als jij geen perfect rechtopstaande penis hebt tijdens je erectie. Lees verder in dit artikel om hier meer over te lezen.  

Moet ik mij zorgen maken om mijn kromme penis?

Wij snappen het zeker als jij nu je geslachtsdeel inspecteert en probeert te ontdekken of jij een afwijking hebt. Je hoeft je echt niet direct zorgen te maken wanneer je een kromme penis hebt. Het is van belang dat je kijkt of je vervelende klachten hebt. Dit kan pijn tijdens seks of masturbatie zijn. Tevens kan het om een pijnlijke erectie gaan. Wanneer jouw penis een afwijkende kromstand heeft, spreek je van peyronie of peyronie ziekte. Wanneer dit het geval is zul je een pijnlijke of verminderde erectie hebben. Peyronie ’s disease kan aangeboren zijn of door littekenweefsel komen. Wanneer jij je zorgen maakt, maak dit dan altijd bespreekbaar. Bespreek het met een vertrouwenspersoon of ga naar je huisarts. Die kan bepalen of jouw penis licht afwijkt of dat er wellicht sprake is van een grote afwijking. Voor peyronie zijn er oplossingen die door een specialist kunnen worden toegelicht. Je kunt hierbij denken aan een zalf of een operatie. Het kan zijn dat jij peyronie hebt, maar veelal is een licht kromme penis niet ongebruikelijk.

Wil jij van je kromme penis af? Omarm de voordelen ervan!

Het kan zijn dat jij het heel lastig vind om een kromme penis te hebben. Wellicht denk je dat vrouwen dit minder mooi vinden. Het heeft echter zeker een heel groot voordeel. Zoals eerder genoemd kun je de g-spot van de vrouw goed raken. Waarom wil je dit? De g-spot kan bij de vrouw zorgen voor een overheerlijk orgasme. En dat kun jij regelen met jouw kromme penis! Daarnaast zijn er nog leuke standjes die voor extra plezier kunnen zorgen. Je kunt denken aan doggystyle of reverse cowgirl. Heb jij een rechte penis? Geen zorgen, neem een kijkje bij onze assortiment speeltjes voor vrouwen. Zo kun je ook een g-spot vibrator gebruiken.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.