Resultaat 1–24 van de 133 resultaten wordt getoond

Massageolie

Een ding is zeker; met massageolie kun je alle kanten op en geef je met name het voorspel een boost. Een stimulerende massage doet het altijd goed en brengt je zomaar in een nog meer romantische sfeer. Gebruik massage olie bij het voorspel en gegarandeerd dat je een geweldige avond tegemoet gaat. En iedereen weet, hoe beter het voorspel is, hoe beter ook de seks.

Assortiment


Vindt precies die olie die jouw zintuigen prikkelen

Er zijn nogal wat oliën beschikbaar tegenwoordig. Als je even zoekt dan vind je precies die stimulerende massage olie die je zoekt. De olie kan speciaal van geur en kleur zijn en kan een smaakje hebben. Dergelijke massage olie zorgt altijd voor tintelende zintuigen en dat is nu ook precies de bedoeling. Voor elke gelegenheid is wel een olie beschikbaar en het is maar net waar jij en je partner van houden.

Verlies geen kostbare tijd tussen de laken 

Zo heb je tegenwoordig massage olie met een snoepsmaak, en dat stilt de honger en maakt dat jij je partner bijna op wilt eten. Er zijn ook uitvoeringen die je tegelijk gebruikt als massageolie en glijmiddel. Op die manier verlies je niets van de kostbare tijd tussen de lakens en sla je dus twee vliegen in één klap. Bijzonder zijn ook de kaarsen die je aansteekt waarna je even wacht tot er een vloeibaar deel is. Je dooft de vlam en gebruikt de vloeistof na afkoeling als perfecte massageolie.

De zintuigen worden gestimuleerd en de spieren raken ontspannen 

Ook bijzonder zijn de verwarmende oliën die beschikbaar zijn zoals er ook massagegels beschikbaar zijn. Ook deze variant zorgt voor een warm effect. Veel massage olien heeft overigens ook een verzorgende werking voor de huid. Over een win-win situatie gesproken. Van massage olie wordt je lichaam vaak warm door handen die de massage olie over heel je lichaam verspreiden. De juiste zintuigen worden uiteraard extra gestimuleerd en kies je voor extra dikke olie, dan weet je zeker dat je lichaam langer glad blijft. De juiste olie zorgt er eveneens voor dat de spieren ontspannen blijven.

Olie zorgt voor een zinnenprikkelende massage 

Aan massage olie geen gebrek in elk geval, zoals ook de olie op basis van druivenpitten worden aangeraden. Deze olie glijdt nog gemakkelijker over je huid. Dat maakt dat je minder olie nodig hebt voor een zinnenprikkelende massage. Kortom, als je het tussen de lakens nog aangenamer wilt maken, dan schaf je een massageolie aan.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.