Resultaat 1–24 van de 102 resultaten wordt getoond

Massage vibrator

Wellicht had je het al ontdekt, maar een vibrator is vaak ook erg prettig om te gebruiken buiten de intieme zones van je lichaam. Dat gaat zeker op voor de massage vibrator. Met deze vibrator biedt je heel het lichaam een krachtige en heerlijke massage. Niet voor niets wordt juist deze uitvoering van de vibrator gebruikt tijdens het voorspel.

Assortiment

-30%
34,95
-21%
-30%

Massage Vibrator

Wando II Wand Vibrator

57,95
-28%

Massage Vibrator

Wando Wand Vibrator

46,95
-30%
-22%

Massage Vibrator

Scepter Wand Vibrator

52,95
-36%
31,95
-36%
31,95
-29%

Massage Vibrator

Base – Wand Vibrator

49,95
-35%
-43%
56,95
-15%

Massage Vibrator

Doxy Die Cast 3R

139,95
-28%
-28%

Massage Vibrator

Sway Vibes No. 4 – Zwart

42,95
-26%
36,95
-26%

Massage Vibrator

Mushroom Massager – Paars

36,95
-54%

Massage Vibrator

Oriel – Wand Massager

28,95

Massage vibrator

Wellicht had je het al ontdekt, maar een vibrator is vaak ook erg prettig om te gebruiken buiten de intieme zones van je lichaam. Dat gaat zeker op voor de massage vibrator. Met deze vibrator biedt je heel het lichaam een krachtige en heerlijke massage. Niet voor niets wordt juist deze uitvoering van de vibrator gebruikt tijdens het voorspel.  Het zal geen verrassing zijn dat de massage vibrator in staat is om voor een perfecte massage te zorgen. En dan niet alleen voor de meer intieme delen van het lichaam, maar eigenlijk voor het gehele lichaam. Dergelijke vibrators hebben vaak een ronde, bredere top. Deze kop voelt zacht aan en is daarom prettig voor de huid. De massage vibrator is geschikt voor mannen, vrouwen en koppels. 

De massage vibrator is ideaal voor het voorspel

De massage vibrator kun je prima alleen gebruiken, je kunt ook besluiten je partner eens op de best mogelijke wijze te masseren. Het staat dan in elk geval garant voor een intens voorspel en een heerlijke opwarmer voor dat wat nog komen gaat. Deze vibrator is overigens niet geschikt om de vagina te penetreren. 

De gelijkenis met een microfoon is significant

De vibrators hebben gemeen dat ze vrijwel allemaal van hetzelfde design zijn, Ze zijn en lang en recht en de bovenkant is rond. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen deze vibrators die we hier te koop aanbieden. Dat kan het formaat zijn, dan kan ‘m ook zitten in de techniek, het design en hoe je de vibrator precies kunt gebruiken. Ja, inderdaad. Van en afstand lijkt de massage vibrator op een grotere microfoon. De vaste snoer die er aan zit helpt dat beeld te versterken. In de praktijk zul je ervaren dat het allesbehalve een microfoon is. Hoeveel overeenkomsten ze ook hebben.

Zwaarder vanwege een zeer krachtige motor

Wat zeker is, is dat een dergelijke vibrator over een ontzettend krachtige motor beschikt. Zo kunnen dus ook de meest intense massages gegeven worden. Dat is daarnaast ook de reden dat deze vibrators en groter en vooral ook wat zwaarder zijn dan je van een vibrator gewend bent. De vibrators speciaal bedoeld om te masseren zijn er wel in meer compacte uitvoering. Dan moet je er wel rekening mee houden dat de motor dan een stuk minder krachtig is. Check behalve de massage vibrator ook de rest van ons aanbod van alleen kwalitatief uitstekende en veilige producten. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.