Masturbator kopen? Wij vertellen hoe je een masturbator gebruikt!

Masturbator kopen? Wij vertellen hoe je een masturbator gebruikt! - masturbator

Wil jij wel wat extra sensaties tijdens het masturberen? Dan is er een grote kans dat je uitkomt bij speeltjes voor mannen. Masturbators zijn er in vele variaties. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar zoals een kunstmond, kunstvagina of kunstanus. Tijdens je aankoop heb je dit wellicht al opgemerkt. Heb jij een masturbator gekocht, maar weet je nog niet goed hoe je deze moet gebruiken? Lees dan verder. Wij geven een uitleg die van pas komt.

Voor het gebruik

De masturbator is binnen. Waarschijnlijk kun je niet wachten om je speeltje uit te gaan proberen. Hoewel het ook spannend kan zijn. Wanneer je een masturbator gaat kopen, schaf dan ook wat handige accessoires aan. Zorg bijvoorbeeld dat je glijmiddel en een toycleaner koopt. Daarnaast is het goed om te weten of jouw masturbator opgeladen moet worden of op batterijen werkt. Tot slot is het goed om van tevoren te bedenken of je jouw masturbator met of zonder condoom gaat gebruiken. Beiden hebben voordelen en nadelen. Het gebruik van een condoom houdt je speeltje schoon, maar neemt ook wat van het gevoel weg.  

Tijdens het gebruik

Ga jij de masturbator gebruiken? Zorg dat je lekker opgewonden bent en probeer verschillende dingen uit. Soms kun je afwisselen van snelheid of standje. Brengt de masturbator je nog niet naar dat overheerlijke hoogtepunt. Kom dan verder in de stemming met bijvoorbeeld een erotisch tijdschrift, je fantasie of porno. Probeer te genieten en niet alleen naar het orgasme toe te werken.

Na het gebruik

Heb jij genoten van de ervaring? Na gebruik maak je jouw seksspeeltje goed schoon. Dit kan vaak met water, maar maar een toycleaner is specifiek afgestemd voor jouw gebruik. Wanneer je klaar bent met het speeltje is het van belang dat je het goed reinigt. Je voorkomt schimmels, bacteriën en infecties hierdoor. Daarnaast gaat je speeltje langer mee en kun je zien of er geen beschadigingen aan je speeltje zijn. Vaak kun je de binnenkant van een masturbator (sleeve) eruit halen om hem vervolgens gemakkelijk schoon te maken. Kun je ergens lastig bij? Gebruik dan een wattenstaafje om achter gebleven vuil weg te krijgen. Je masturbator schoonmaken is snel geregeld. Zorg dat je het na ieder gebruik doet.

Kwam jij op dat begeerde hoogtepunt?

Wellicht heb jij in één keer de goede masturbator gekocht, maar het kan ook zijn dat je hebt genoten, maar niet bent klaargekomen. Probeer gerust verschillende soorten masturbators uit. Kijk naar of je een handmatige masturbator of een elektrische masturbator prefereert. Sommige zijn glad aan de binnenkant, anderen zijn voorzien van een stimulerende binnenkant. Wellicht wordt jij helemaal opgewonden van een masturbator met vacuüm effect of een discrete masturbator. Je zal vanzelf erachter komen waar jij overheerlijk van klaarkomt en wat voor jou de beste masturbator is.

 

Kies de meest realistische masturbator uit:

Bekijk hier alle masturbators
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.