Resultaat 1–24 van de 286 resultaten wordt getoond

Masturbators

Binnen het aanbod van beschikbaar seks speelgoed heeft de masturbator met de jaren een steeds belangrijkere positie ingenomen. Het heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat het al lang geen taboe meer is om een masturbator te gebruiken. En dat was in de beginperiode nog wel eens anders. Masturberen was toen toch al een amper besproken onderwerp.

-34%
-32%
-30%

Elektrische Masturbator

Airturn2 Masturbator

62,95
-30%

Elektrische Masturbator

Satisfyer Men Vibration

34,95
-30%

Elektrische Masturbator

Cockhead Twister

50,95
-29%

Kunstvagina

Kelly’s vagina

19,95
-29%

Elektrische Masturbator

Airturn1 Masturbator

49,95
-30%

Elektrische Masturbator

Chiven2 Masturbator

34,95


Wat is een masturbator?

Een masturbator is dé sextoy voor mannen waarmee je kunt masturberen. Masturbators worden gemaakt in de vorm van een vagina, anus of mond. Je kunt met een masturbator de ervaring van penetratie simuleren. Met een masturbator wordt geprobeerd een levensechte ervaring te geven. Ze worden zo realistisch mogelijk nagemaakt wat betreft het uiterlijk, de binnenkant, structuur en het gevoel. Zo voelt het of je daadwerkelijk seks hebt terwijl je een sextoy gebruikt.

Hoe werkt een masturbator?

Masturbators zijn er in verschillende uitvoeringen zoals een kunstmond, kunstvagina of kunstanus. Daarnaast zijn er minder opvallende masturbators zoals de Fleshlight. Dit is een producent die een masturbator in de vorm van een zaklamp heeft gemaakt. Zo kun je onopvallend genieten. Ga je voor een realistische of onopvallende masturbator? Een masturbator heeft in ieder geval een zeer stimulerende binnenkant. Deze binnenkant bevat noppen, ribbels, golven of is glad. De binnenkant masseert de penis waardoor je sensationele stimulatie ervaart. Het zorgt ervoor dat solo seks aanvoelt als orale, vaginale of anale penetratie. Het zal je tot een ongekende climax leiden.

Hoe gebruik je een masturbator?

Masturbators gebruik je met glijmiddel. Glijmiddel breng je aan op je penis en op het speeltje. Zo kun jij soepel penetreren en snel overheerlijk genieten. Kies voor een handmatige masturbator of een elektrische masturbator. Wanneer je kiest voor een handmatige masturbator doe jij zelf het werk. Bij een electrische masturbator kun je een stand kiezen en de masturbator doet het werk voor je.

Welke soorten masturbators zijn er?

We hebben allerlei varianten masturbators. Selecteer de levensechte uitvoeringen zoals de kunstvagina, kunstmond en de kunstanus. Of kies uit onze selectie elektrische masturbators. Tot slot hebben wij twee grote merken uitgelicht in ons assortiment; de Tenga en Fleshlight.

Kunstvagina

Kunstvagina, nep vagina of nep kut. Het betekent allemaal hetzelfde, een nagemaakte vagina. Een kunstvagina is één van de meest bekende masturbators. Het is een masturbator met het uiterlijk van de vagina van een vrouw. Ze maken een masturbator zo na dat het zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid komt. Een kunstvagina ziet eruit als een echte vagina. Daarnaast voelt het ook aan als een vagina. Het materiaal is namelijk zacht, flexibel en voelt aan als een echte huid. Een kunstvagina voelt niet alleen zalig, maar helpt je ook nog eens. Dit bij het uitstellen van ejaculatie of bij het vergroten van je uithoudingsvermogen. Leef al je fantasieën uit met een nep vagina.

Kunstmond (blowjob simulator)

Ga voor een simulatie van orale seks met een kunstmond. Een kunstmond wordt ook een blowjob simulator of blowjob masturbator genoemd. Een kunstmond of blowjob simulator doet precies datgene wat de naam zegt. Het simuleert het gevoel van pijpen. Zo kun jij altijd een goede blowjob krijgen. Kies voor wat jou opwindt. Beweeg zelf de blowjob simulator, ga voor een automatische kunstmond of kies een model dat jouw penis vacuüm kan zuigen. Er is altijd een blowjob masturbator die bij jou past.

Kunstanus

Heb jij altijd al een keer anale seks willen proberen? Dit is je kans. Een kunstanus kun je namelijk gebruiken om anale seks na te bootsen. De kunst anus heeft een realistisch gevoel, deze is stevig maar toch zacht. Een kunstanus heeft een smalle opening die strak om jouw penis heen sluit. Zo voelt deze extra nauw aan. Met een kunstanus kom je snel in extase.

Elektrische Masturbator

Er zijn diverse soorten masturbators. Selecteer een masturbator waarbij jij zelf controle hebt en het ritme bepaalt. Of ga voor een elektrische masturbator waarbij je door vibraties of zuigkracht (vacuüm) kan laten verwennen. Bij een masturbator met vibraties kun je gaan voor roterende, pulserende of stotende stimulatie. Zo voelt het levensecht aan en kom jij tot een sensationeel orgasme.

Fleshlight

Een zeer populaire sekstoy is de Fleshlight. Fleshlight is een merk dat kunstvagina’s maakt die verborgen zitten in een zaklamp. Je kunt genieten op een discrete manier doordat je de Fleshlight gemakkelijk kan meenemen. Niemand weet wanneer jij de masturbator bij je hebt door dit handige uiterlijk. De masturbator heeft aan de binnenkant een structuur die jou tot een ongekend hoogtepunt zal brengen.

Tenga

Wil jij gaan voor een seksspeeltje dat niet op een masturbator lijkt? Selecteer dan één van de beste masturbators; de Tenga masturbator. Tenga is een grote producent van sextoys die aan de buitenkant niet op een masturbator lijken. Alle Tenga masturbators voelen prettig en zacht aan. De binnenkant is ontworpen voor een intense, zalige ervaring.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.