Enig resultaat

Block “metalen-dildo-top” not found


Alleen al van de buitenkant is deze dildo de moeite waard

De metalen dildo dus. Alleen al wat betreft het uiterlijk is deze dildo de moeite waard. De dildo oogt altijd robuust en sterk en is dat ook. Bovendien kun je met metaal alle kanten op. Van zichzelf zal ie wat kouder aanvoelen. Dit effect kun je nog eens extra aanwakkeren door de dildo in de diepvries of onder de koude kraan te houden. Andersom werkt het net zo, want de metalen dildo warm je gemakkelijk op.

Je kunt met warmte en met kou spelen met de dildo van metaal 

Kijken we naar ons eigen aanbod dan zien we de metalen dildo in onder meer de Funky Fella uitvoering. Deze dildo is compact en geribbeld en geeft vooral een tintelend en prikkelend gevoel. Je kunt deze dildo aansluiten op de Mystim powerbox om zo vibraties toe te voegen. Een andere dildo van metaal is die van Bold Boris. Deze dildo kun je beslist multifunctioneel noemen want hij leent zich voor zowel vaginaal als anaal gebruik. Ook deze variant is uit te breiden met vibraties voor nog meer genot. Mystim biedt ook de Double Don, van aluminium en met de hand gepolijst. Zeker het materiaal van deze dildo is in staat een bepaalde temperatuur lang vast te houden.

Als je voor 22.00 uur bestelt, heb jij de metalen dildo morgen al in huis 

Ongetwijfeld de meest bijzondere uitvoering is de uitvoering van Njoy Fun World, een dildo die speciaal ontwikkeld is om de G-spot en de prostaat te stimuleren. Ook deze dildo gebruik je dus vaginaal en anaal en de gebogen vormen weten de prostaat en de G-spot gemakkelijk te vinden. En ook met deze dildo kun je spelen met warmte en met kopu om nog maar eens een speciaal tintje tussen de lakens te realiseren. Wees verstandig en bestel vandaag nog voor 22.00 uur je dildo van metaal. Kun je er morgen al heerlijk mee spelen.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.