PC spier

dit is de pc spier

Wil jij een heftig orgasme of dit uitstellen? Train je pc spier!

Wil jij een nog intenser orgasme of kom je te snel klaar? De pc spier is de oplossing. Misschien heb je er nog nooit van gehoord of heb je er al wel iets over gelezen. Wij vertellen je wat de pc spier is, waar de pc spier zit en vooral waarom deze pc spier zo belangrijk kan zijn voor mannen en hun orgasme.

Wat is een pc spier en waar zit deze? Kom alles te weten!

Een pc spier is een bekkenbodemspier. De pc spier bevindt zich dus in je bekken. Jouw bekkenbodemspieren bevinden zich vanaf je stuitje tot je schaambeen. Je kunt ze voelen op de perineum. Dit is het gevoelige plekje tussen de anus en balzak. Je kunt de pc-spieren voelen wanneer je je plas ophoudt, deze spier controleert namelijk de urinestroom. Daarnaast knijpt deze spier samen tijdens je orgasme. Wanneer je de pc-spieren gebruikt zal de penis op en neer bewegen. Je weet dan dat je de goede spieren traint.

Waarom moet ik de pc spier trainen? 3 voordelen van trainen van je pc-spier!

Heb jij er wel is van gehoord? En waarom zou je deze spieren dan moeten trainen? Wij vertellen je graag waarom je deze spiergroep niet moet overslaan. Er zijn namelijk grote voordelen aan goed getrainde pc-spieren.

  1. Een heftiger orgasme
    Het trainen van je pc-spieren zorgen voor een intenser en meer bevredigend orgasme. Je ervaart een sterker orgasme omdat de samentrekkingen krachtiger zijn. Je hebt dus meer plezier en een fijner orgasme.

  2. Meer orgasmes of uitstellen ervan
    Je hebt zelf controle over wanneer jij een zaadlozing hebt, te snel klaarkomen behoort dan tot het verleden. Het voorkomt daarmee dat je vroegtijdig klaar komt. Je kunt meerdere orgasmen achter elkaar ervaren wanneer je een sterke, goed getrainde spier hebt. Je kunt met een goed getrainde pc spier namelijk je ejaculatie tegenhouden. Wanneer je dit op het goede moment doet dan ervaar je een orgasme maar geen zaadlozing. Echter is dit niet voor iedereen weggelegd. Wil jij iets anders proberen om je orgasme uit te stellen? Lees ook ons artikel over te snel klaarkomen.

  3. Betere erectie
    Een goede training van je pc spier zorgt voor een betere doorbloeding van de penis. Het grote voordeel van een goede doorbloeding is dat je erectie sterker, harder en groter is. Daarnaast kan je makkelijker een erectie krijgen en volhouden. Je kunt klaarkomen hiermee uitstellen. Ben jij nog niet zover met trainen van je pc spier? Een alternatief is een penisring. Dit speeltje kun je gebruiken wanneer je een hardere erectie wil of dat deze langer aanhoudt.

Wil jij jouw pc spieren gaan trainen? Dan kun je oefeningen gaan doen, dit zijn kegeloefeningen. Kegeloefeningen bestaan uit het aanspannen en ontspannen van je pc spier. Je oefent de duur van het aanspannen van de spieren en start veelal met 5 seconden. Dit bouw je op. Daarnaast kun je een bruggetje maken door op je rug te liggen en je bekken omhoog te duwen. Dit hou je vast en bouw je op. Tot slot kun je squats, lunges of heupstoten doen om je pc spier te trainen. Ben jij al overtuigd? Het mag duidelijk zijn dat er interessante voordelen zitten aan het trainen van de pc spier. Het zorgt voor meer genot voor beide partijen en dat is iets wat je niet snel afslaat.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.