Resultaat 1–24 van de 62 resultaten wordt getoond

Penis sleeve

Een ding is zeker; met een penis sleeve om je penis lijkt en voelt je penis altijd dikker en vaak ook langer. Bovendien kan het zorgen voor extra stimulatie voor zowel de drager als de ontvanger van de penis sleeve. Over een win-win situatie gesproken.

Assortiment

-27%
-27%
-24%
-32%

Penis sleeves

JETT Guybrator

33,95
-20%
59,95
-24%
41,95
-32%
-22%
34,95
-23%
26,95
-23%
26,95
-21%
29,95
-25%
39,95
-33%
21,95
-23%
-24%
-11%
39,95

De penis oogt langer en dikker met een sleeve 

Je kunt een penis sleeve ook wel zien als een holle dildo. De term sleeve staat voor alles wat je om de penis kunt doen. De penis oogt zo langer en dikker. De penis sleeve wordt onder verschillende namen aangeboden, mooi voorbeeld is wel de penis extender. De penis sleeve heb je in verschillende vormen en kleuren, zoals ook sprake kan zijn van verschillende texturen en materialen. Maak je gebruik van een sleeve, dan zal dit voor de ontvangende partij ook altijd anders aanvoelen.

Zo blijft de sleeve beter op de plek

Je hebt de penis sleeve in verschillende uitvoeringen. Populair zijn die waar je ook de ballen doorheen moet doen. Dit biedt extra stimulatie voor de drager van de sleeve. Door de ballen door de sleeve te halen, blijft de penis sleeve beter op de plek. Bovendien geeft het extra stimulatie aan de penis. Wat stimulatie betreft; je hebt ook vibrerende sleeves die extra stimuleren bij zowel de drager als de ontvanger en bekend is ook de penis sleeve met buttplug voor de drager. Het aanbod is wat dat betreft eindeloos.

Gebruik de sleeve om je vibrator of dildo

Uiteraard kun je de sleeve ook gebruiken om bijvoorbeeld de vibrator of de dildo heen. Ook dan zal het speelgoed meteen anders aanvoelen. Het gebruiken van een penis sleeve is ook iets mentaals. Je hebt seks met een grote penis en dat doet mentaal iets met jou en jouw partner. Overigens is een sleeve beslist niet alleen bedoeld voor mannen die kleiner geschapen zijn, Integendeel zelfs.

Extra stimulatie door ribbels en noppen 

De texturen van de sleeves kunnen behoorlijk verschillen. Wat dacht je van ribbels, bobbels en noppen aan zowel de binnen- als de buitenkant. Bij texturen aan de buitenkant is sprake van extra stimulatie bij penetratie en dat voor beide partijen. En zo zie je maar dat een sleeve verschillende toepassingsmogelijkheden heeft. In zo goed als alle gevallen is het een verrijking voor het spel tussen de lakens. Een penis sleeve misstaat in geen enkel nachtkastje in elk geval. En om de prijs hoef je de aankoop zeker niet te laten.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.