Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Penispompen met handpomp

Ken jij de penispomp al? Ervaar extra zelfvertrouwen en overheerlijke stimulatie door de penispomp. De penispomp is een zeer handig speeltje dat een stevige en harde erectie oplevert. Dit speeltje is zowel in een handpomp als in een elektrische variant verkrijgbaar is.

-11%
-27%
-26%


Wat is een handmatige penispomp?

Een penispomp of erectiepomp is een pomp die je penis vacuüm zuigt. De penispomp bestaat uit een buis. Deze buis schuif je over je penis heen. De buis is luchtdicht en kun je in werking stellen door een knijpbal, handvat of grippomp. Je kunt het pompje in je hand plaatsen. Iedere keer dat jij het pompje indrukt wordt jouw penis steeds verder vacuüm gezogen. Dit zorgt voor een heerlijke sensatie zoals je die nog niet eerder hebt meegemaakt. Tip: ga voor een elektrische penispomp als je dit te veel werk vindt of als dat je lekkerder lijkt.

Waarom zou ik voor een penispomp moeten kiezen?

Kies voor een penispomp wanneer je moeite hebt met het verkrijgen van een erectie. De pomp zorgt dat je snel en makkelijk een stevige, hardere erectie krijgt. Bij veel mannen zorgt het ervoor dat het vertrouwen toeneemt. Dit is een zeer fijne bijkomstigheid. Je kunt de penispomp ook gebruiken omdat je de sensatie van het vacuüm zuigen wil ervaren. Probeer eens de penispomp die niet alleen vacuüm zuigt, maar ook een penis sleeve is. De penispomp met dubbele functie zal je in extase brengen.

Hoe moet ik een penispomp met handpomp gebruiken?

Een penispomp is een handig speeltje dat jou helpt een stevige, harde erectie te krijgen. Daarnaast geeft het vacuüm zuigen ook een zalig gevoel. Dit wil je niet missen. Wanneer je een penispomp gaat gebruiken dan is glijmiddel zeker aan te raden. Glijmiddel smeer je op je penis en/of in de buis van de pomp. Vervolgens schuif je de buis soepel en pijnvrij over je penis heen. Begin nu met pompen met de handpomp. Laat wat lucht eruit gaan door het ventiel te gebruiken. Zo heb jij zelf controle over de mate waarin de penispomp vacuüm zuigt.

Welke penispomp past bij mij? Wij helpen je graag!

Er zijn verschillende soorten penispompen. Vaak kun je een onderscheid maken tussen de elektrische en handmatige variant. Beiden hebben voor- en nadelen. Een handmatige pomp geeft je de ultieme controle. Je bepaalt zelf in welke mate de pomp vacuüm zuigt. Vaak vinden beginnende gebruikers dat erg fijn. Een elektrische penispomp is handig wanneer je jezelf niet te veel wil inspannen. Tevens kan het zijn dat de sensatie van de elektrische manier van vacuüm zuigen beter bij je past. Naast dit verschil kun je ook kijken naar modellen waarmee je aftrekken kunt simuleren. Met dit type penispomp kun je op en neer bewegen.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wilt zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.