Toont alle 15 resultaten

Penispomp met handpomp

Als je kijkt naar het fraaie aanbod aan penispompen, dan valt op dat je een aanbod hebt die elektrisch hun werk doen en heb je de penispomp met handpomp. De laatste categorie is in elk geval voordeliger dan de elektrische variant. De penispomp met handpomp doet in elk geval net zo goed zijn werk als wanneer je kiest voor de elektrische uitvoering.

Assortiment


Pomp handmatig met een knijpbal, handvat of een trekpomp

Met een penispomp met handpomp, pomp je dus handmatig met behulp van een knijpbal, handvat of een zogenaamde trekpomp. Ook met een penispomp met handpomp kun je helemaal zelf de druk in de pomp bepalen. Ook van deze uitvoering heb je diverse soorten. Bovendien heb je ze in heel goedkope variant tot een meer luxe exemplaar.

De zwellichamen in je penis worden groter als de penis vacuüm gezogen wordt

Je pompt zelf de lucht uit de koker, een koker die je als eerste stap over je penis schuift. Dat doe je met een balletje of een ballon, een handgreep of een trekpomp. Er zijn uitvoeringen met een luchtdrukmeter beschikbaar. Nadat je handmatig de lucht uit de buis hebt gepompt en de penis vacuüm wordt gezogen, worden de zwellichamen in je penis langzaam groter. In principe gebruik je de penispomp met handpomp veilig. Het is wel zaak de pomp niet meerdere keren per dag te gebruiken. Ook goed gebruik is belangrijk. Check daarvoor altijd de meegeleverde handleiding.

Maak gebruik van een ontluchtingsventiel

Het is van het grootste belang dat je steeds langzaam pompt en de lucht er nadat de pomp zijn werk gedaan heeft ook weer langzaam uit laat lopen. Na gebruik is het belangrijk dat de penis de tijd gegund wordt om tot rust te komen. In vergelijking met een penispomp met handpomp is een automatische penispomp wat krachtiger.

In een handomdraai een zeer stevige erectie

Met een penispomp heb jij in een handomdraai een zeer stevige erectie. Door een ring om de basis van de penis te doen, houdt dit effect ook na het gebruik van de pomp nog aan. Wel is het zaak de ring om je penis niet langer dan een half uur achtereen te dragen. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor de bloedvaatjes in de penis.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.