Prostaat stimuleren

Prostaat stimuleren - prostaat stimuleren

De prostaat; een onderbelicht onderwerp!

Heb jij al weleens de p-spot ontdekt? De p-spot is voor mannen de plek om te stimuleren. Waar bij vrouwen de g-spot een bekende erogene zone is, is de p-spot nog vrij onbekend. De p-spot is een plek waar ontzettend veel zenuwuiteinden bij elkaar komen. Hierdoor kan het voor de man voor een nog niet eerder ervaren sensatie zorgen. Lees snel verder!

Wat is de p-spot en waar zit de prostaat? Wij leggen het uit!

De p-spot of prostaat spot is een plek in de anus waar de prostaat voelbaar is. De prostaat van de man bevindt zich in het rectum ofwel in de anus. De prostaat heeft als functie om zaadcellen op te slaan en vrij te geven. Wanneer je klaarkomt worden zaadcellen naar de prostaat gepompt. Er komt vervolgens prostaatvocht bij. Bij de ejaculatie trekt de prostaat samen. Het sperma komt daardoor naar buiten.

Waarom de prostaat stimuleren?

De prostaat bevindt zich in de anus. Het is een plek waar allerlei zenuwuiteinden samenkomen waardoor je dit plekje niet wil overslaan. Wanneer je de prostaat masseert komt het opgeslagen sperma vrij. Het stimuleren van de prostaat en de perineum (het stukje tussen de billen en anus) zorgt voor een betere circulatie van het bloed. Dit betekent concreet dat je een hardere erectie krijgt en deze langer aan kan houden. Prostaat stimulatie kan zorgen voor overheerlijke sensaties. Je bent meer opgewonden, hebt een hardere erectie en een intenser orgasme. Dat is op zich al reden genoeg om dit bijzondere plekje te ontdekken. Daarbij kan het ook nog zorgen dat je prostaatklachten voorkomt. Je kunt hierbij denken aan pijn bij het plassen of genitale pijn.

Hoe kan ik de prostaat stimuleren?

Er zijn verschillende prostaat stimulators beschikbaar. Het is mogelijk om je handen of prostaat speeltjes te gebruiken om de prostaat te stimuleren. Ga voor een prostaat vibrator of een anaal dildo. Gebruik bij beide opties glijmiddel om te zorgen voor een pijnvrije, makkelijke toegang tot de prostaat. Wanneer je je handen gebruikt, kun je op het perineum drukken. Daarnaast kun je jouw vinger ongeveer vijf tot zeven centimeter inbrengen. Wanneer je een verdikking voelt heb je de prostaat gevonden. Je kunt met je vinger erlangs bewegen of de prostaat voorzichtig heen en weer bewegen. Het stimuleren van de prostaat met de vingers is het makkelijkste voor de partner. Je kunt het ook zelf proberen door op je rug te liggen en je knieën op te trekken. Wil jij niet zelf je handen gebruiken? Koop dan een speeltje.

Hopelijk hebben we je stof tot nadenken gegeven. Ga jij dit speciale plekje ontdekken?

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.