Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Prostaat vibrator

Speciaal voor mannen is er de prostaat vibrator. Toch is het een vibrator die geschikt is voor koppels. Geef je partner de vibrator en geef zo de controle uit handen. De prostaat overigens, staat te boek als het meest gevoelige deel van het lichaam. Het stimuleren en masseren van de prostaat, ook wel de P-spot genoemd, kan voor heerlijke en lange orgasmes zorgen.

Assortiment

-21%
37,95
-20%
69,95
-53%
34,95
-18%
36,95

Prostaat vibrator

Het is duidelijk dat een prostaat vibrator de perfecte keuze is voor het stimuleren van de prostaat. Die stimulatie kan voor zeer intense orgasmes zorgen. Kenmerkend aan speciaal deze vibrator is de kromme schacht en de gebogen top. Natuurlijk hebben we bij Sweetoy een zeer breed aanbod van dit speeltje voor de man. Uiteraard heb je ze met verschillende vibratie standen en hebben de vibraties verschillen in kracht en snelheid. Dit kan zelfs met een afstandsbediening en een draaiknop geregeld worden.

Stimulatie van de P-spot is echt het ultieme genot voor iedere man

Het stimuleren van de prostaat is het ultieme genot voor elke man. Tot voor kort was de P-spot een nog onbekend gebied. Die tijd zit er op. Steeds meer mannen ontdekken wat voor sensationeel effect de stimulatie van de prostaat heeft en hoe heftig de orgasmes kunnen zijn die door stimulatie zijn ontstaan. Met een speciale prostaat vibrator kun je op perfecte manier voor stimulatie van de prostaat zorgen. Of laat je dit doen door je partner. In dat geval geef je de controle uit handen en dat maakt het gebruik extra spannend. 

Vaker gebruik gemaakt van een zachter materiaal als siliconen bij een prostaat vibrator

Het stimuleren van de prostaat is ook nog eens gezond. In de prostaat wordt onder meer zaadvocht vastgehouden. Als dat te lang op de plaats blijft, krijgen bacteriën op den duur vrij spel. En dat kan ernstige gevolgen hebben en zelfs leiden tot kanker. Omdat de prostaat vibrator vaker en vaker gebruikt wordt, worden tegenwoordig ook meer zachtere materialen gebruikt waarvan ze gemaakt zijn. Vooral siliconen is wat dat betreft sterk in opmars. Vaak vind je onderaan het speelgoed een handvat. Dit is ook meteen de ‘stop’. Zo wordt de kans dat de vibrator de anus in glijdt en vast komt te zitten gereduceerd. 

Zorg dat je ontspannen bent en vergeet zeker niet om glijmiddel te gebruiken

Voor gebruik is het belangrijk dat je ontspannen bent. De trillingen maken het inbrengen al een stuk gemakkelijker, en glijmiddel doet dat zeker ook. Vergeet dus niet om tegelijk met je vibrator ook glijmiddel te bestellen. Wees er niet zuinig mee en voorzie zowel het gebied rond de anus en het speeltje van genoeg glijmiddel. Dan gaat het allemaal een stuk eenvoudiger. Check ook ons overige aanbod anale sextoys voor mannen. Want op dat vlak hebben we gewoon erg veel te bieden. De producten zijn van de beste kwaliteit en veilig in gebruik.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.