Resultaat 1–24 van de 44 resultaten wordt getoond

Prostaat vibrator

Het is duidelijk dat een prostaat vibrator de perfecte keuze is voor het stimuleren van de prostaat. Die stimulatie kan voor zeer intense orgasmes zorgen. Kenmerkend aan speciaal deze vibrator is de kromme schacht en de gebogen top. Natuurlijk hebben we bij Sweetoy een zeer breed aanbod van dit speeltje voor de man. Uiteraard heb je ze met verschillende vibratie standen en hebben de vibraties verschillen in kracht en snelheid. Dit kan zelfs met een afstandsbediening en een draaiknop geregeld worden.

Assortiment

-21%
37,95
-20%
69,95
-18%
36,95

Prostaat vibrator

Speciaal voor mannen is er de prostaat vibrator. Toch is het een vibrator die geschikt is voor koppels. Geef je partner de vibrator en geef zo de controle uit handen. De prostaat, staat overigens te boek als het meest gevoelige deel van het lichaam. Het stimuleren en masseren van de prostaat, ook wel de P-spot genoemd, kan voor heerlijke en lange orgasmes zorgen.

Prostaat nog steeds een onontdekt gebied

Gek genoeg is de prostaat nog steeds voor veel mannen onontdekt gebied. Die mannen weten niet wat ze missen. De P-spot ontdekken kan dus prima met de prostaat vibrator, een type vibrator de we je in tal van verschillende uitvoeringen aan kunnen bieden. Het idee achter de verschillende uitvoeringen is gelijk; ze moeten de prostaat stimuleren. Het is niet alleen een heerlijk gevoel, je kunt zo ook prima een heerlijk orgasme bereiken. 

Geef de vibrator ook eens aan je partner

De prostaat ligt ongeveer vijf centimeter aan de binnenkant van de anus. Behalve dat je de prostaat stimuleert met de speciale prostaat vibrator, masseer je ook het gebied rondom de ingang van de anus. Geef als man de regie uit handen en betrek je partner bij deze ontdekkingsreis. Zo kun je met een speciale vibrator voor de stimulatie van een prostaat prima samen aan de slag. Weet jij de prostaat, het voelt als een verdikking in de vorm van een walnoot, te vinden dan is het hek vaak van de dam. Mannen weten niet wat er gebeurt en doen er verstandig aan zich volledig over te geven aan dit pure genot.

Gebruik van de prostaat vibrator is ook nog eens ongezond

Het gebruik van de prostaat vibrator is nog gezond ook. In de prostaat wordt het zaad van de man en ook het voorvocht bewaard. Blijft dit te lang in de prostaat dan krijgen bacteriën een kans. Ook vergroot je dan de kans op kanker. Het gebruik van de vibrator en de prostaat masseert en stimuleer en dient dus meerdere doelen. Over een win-win situatie gesproken. Kijk je naar het uitgebreide aanbod van Sweetoy, dan zie je de verschillende vormen, maten en kleuren van de vibrators. Je hebt nog wat te kiezen ook dus. Uiteraard koop je bij ons alleen veilige en kwalitatief de beste vibrators. Het is uiteraard wel steeds zaak om deze sextoys voor mannen voor tussen de lakens steeds goed schoon te maken. Dat kan met toyreiniger of onder de kraan, pas dan wel op dat het motortje niet nat wordt. 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.