Toont alle 9 resultaten

Rubberen Cockring

Een van de meest bekende uitvoeringen van de cockring is de uitvoering in rubber. Zoals eigenlijk voor al onze categorieën geldt dat we je ook nu op je wenken kunnen bedienen en dat jij nog echt iets te kiezen hebt als je een blik werpt in onze webshop.

Assortiment


Cockring is zacht, glad en zeer goed rekbaar 

De rubberen cockring heb je bijvoorbeeld in de Bathmate Barbarian Power Ring, de perfecte cockring om samen met je partner te gebruiken en in combinatie met de Bathmate penispomp. Deze cockring is zowel zacht als glad en van zeer rekbaar materiaal. De pasvorm is zo altijd prima en kenmerkend is ook het optimale draagcomfort. Een andere optie is de TitanMen cockring van rubber. De rubberen cockring zorgt ervoor dat je hardheid langer aanhoudt. Het gebruikte materiaal is zeer rekbaar en deze cockring past echt iedereen. Ook het omdoen en het verwijderen van deze rubberen cockring is het bekende fluitje van een cent.

Breng je partner met de extra stimulatie in extase 

Interessante optie is ook de 3-delige set met penis- en testikelringen. Met deze uitvoering ben je in staat je partner helemaal in de zevende hemel te brengen. De kleur is transparant zwart en het gebruikte materiaal staat voor zeer prettig dragen. Met de gebruikte structuur van de cockring geniet jij en geniet je partner van een extra stimulans. Je draagt de cockring om je ballen en de ander om je penis. Behalve extra stimulatie door de structuur blijft ook de erectie zeer lang aanhouden. Perfect is ook de rubberen cockring in de vorm van de Be Thrilled cockring. Deze Vibrerende cockring biedt stimulatie voor twee, door de vibraties bereiken jij en je partner sneller een ongelooflijk hoogtepunt. De sterk vibrerende stimulerende noppen zorgen daar wel voor. Een regelrechte aanrader! 

Wij van Sweetoy kunnen het je niet nog leuker maken 

Behalve voor cockringen ben je bij ons ook aan het enige juiste adres voor Siliconen cockringen en allerhande sextoys voor vrouwen. We bieden onze producten tegen scherpe prijzen aan. Bestel je voor tenminste 45 euro, dan bezorgen we je de producten gratis thuis. Bestel je vandaag nog voor 22.30 uur, dan kun je morgen al genieten van je nieuwe sextoys. Leuker kunnen we het niet maken. Dat we uitstekende producten bieden en dat onze service uitstekend is blijkt wel uit onze groeiende loyale klantenkring en de hoge rapportcijfers die zij ons geven. En daar zijn we trots op.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.