Toont alle 7 resultaten

Seksschommel

Schommels hebben een vaste plek bemachtigd in de wereld van de seksspeeltjes. En of! Schommels zijn spannend, ideaal om mee te experimenteren en ook prima inpasbaar in het BDSM rollenspel. Als er een toy geschikt is om nieuwe standjes uit te proberen, dan is het wel de seksschommel. Bovendien is het een ontdekkingstocht naar andere manieren van penetratie en stimulatie.

Assortiment


Met seksschommels ervaar je optimale bewegingsvrijheid

Een seksschommel is een sexmeubel dat vooral erg veel bewegingsvrijheid biedt. De schommel bestaat uit een steun om op te zitten of te hangen en bestaat verder uit diverse lussen voor zowel de armen als de benen. Een goede schommel is verstelbaar om zo steeds de ideale positie te kunnen bewerkstelligen. Iedereen kan een beroep doen op de seksschommel. Tijdens gebruik heb je steeds meer dan voldoende ruimte voor nieuwe standjes, waardoor je een nieuwe manier van penetratie zult ervaren.

Maak de schommel met een balk of haak vast aan het plafond 

De schommels zijn erg veelzijdig in gebruik en ze maken eindeloos experimenteren mogelijk. Het ‘slachtoffer’ hangt in de lucht. Dat alleen al maakt diepere penetratie mogelijk. Er kan penetratie plaatsvinden vanuit verschillende hoeken en er kan steeds extra stimulatie geboden worden. Van de seksschommel zijn ondertussen verschillende soorten. Je hebt de hangende schommels die je aan het plafond kunt bevestigen met behulp van een balk of een haak. De hangende schommel is perfect omdat je zo overal goed bij kunt.

Kies voor een schommel in een frame of een schommel aan de deur 

Ook voor BDSM is de seksschommel zeer geschikt. Hangt de sub in de schommel, dan heb je als dom de volledige controle over hem of haar. Dat betekent volledige dominantie. Je kunt de bewegingsvrijheid van de sub verder inperken door met extra bondagetouwen te werken. Mocht het plafond niet stevig genoeg zijn, dan heb je nog de deur schommels die dan uitkomst bieden. Zorg dan wel dat je een goed sluitende deur hebt. Ook heb je de schommels die je in een frame kunt hangen. Dat betekent dat je ze overal neer kunt zetten en dat je de schommel ook al gemakkelijk op kunt bergen.

Perfect te integreren binnen het BDSM rollenspel 

Seksschommels voegen echt iets toe aan het liefdesspel. Het opent nieuwe wegen en je ervaart dat er veel meer mogelijk is dan je ooit voor mogelijk gehouden had. De bewegingsvrijheid is groot en de seksschommels zijn ook al perfect om te integreren binnen het BDSM rollenspel.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.