Toont alle 21 resultaten

Seksmachines

De populariteit van seksmachine is ongekend. Dat heeft alles te maken met het feit dat de machines in kwalitatief opzicht steeds beter worden en steeds meer genot bieden. Er komen ook steeds meer verschillende machines op de markt en er is wat betreft het budget tegenwoordig een seksmachine voor iedereen beschikbaar.

Assortiment

-21%
1.099,95
-26%
-22%
774,95
-22%
-26%
-25%
-18%
1.229,95
-23%
-25%

In de eerste plaats de machine voor penetratie

Als we zeggen seksmachine, dan denken we in de eerste plaats toch vooral aan de machine voor penetratie. Vaak is sprake van een aandrijfmechanisme met daarop bevestigd een dildo. Daardoor kan gepenetreerd worden en kan de geslachtsgemeenschap gestimuleerd worden. Een ook al bekende seksmachine is de Sybian. Dit is een machine waarop men kan zitten en waarop je gemakkelijk dildo’s van verschillende vormen en maten aan kunt brengen. Je hebt met het bedieningspaneel invloed op de manier van bewegen van de dildo en bepaalt ook de intensiteit van de trillingen van de seksmachine.

De seksmachines beschikken over zeer krachtige motoren

Kenmerkend voor deze machines is de zeer krachtige motor waarover het beschikt. De kracht van de motoren maken een snel orgasme prima mogelijk. De seksmachine zijn vaak met extra zuignappen te verstevigen op de plaats waar jij de machine wilt plaatsen. Je kunt de machine harder en zachter laten stoten en eindeloos variëren in de omvang en lengte van de dildo’s die je op de seksmachine plaatst. Je stelt zelf de snelheid in en er zijn machines beschikbaar die wel 420 penetraties per minuut kunnen maken.

De seksmachines heb je ook in de vorm van The Milker

Als je het over seksmachines hebt dan kun je het ook hebben over een machine die ook wel The Milker genoemd wordt. Vaak bestaat een dergelijke machine over twee cilinders; een daarvan is voor de penis en de ander voor de tepels of clitoris of andere gevoelige lichaamsdelen. De cilinders zijn uiteraard zacht en glad en bieden steeds optimaal comfort. Door de cilinder over de penis te plaatsen wordt de man als het ware gemolken. Dat verklaart ook meteen de naam van deze machine.

Betracht enige voorzichtigheid als je start met het gebruik van de machine

Net als voor andere sekstoys geldt, is het altijd zaak om enige voorzichtigheid te betrachten als je voor het eerst aan de slag gaat. Wen aan het product en ervaar het vooral. De snelheid en het aantal penetraties zijn daarbij van later zorg. Je kunt wat dat betreft snel genoeg opschalen.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.