Toont alle 9 resultaten

Sekspop

Vroeger werd erg lacherig gedaan om de sekspop. Sekspoppen waren lachwekkend en ze zagen er niet uit. Mannen die het met een sekspop deden werden uitgelachen en geprezen. Hoe konden ze het op die poppen doen. Tegenwoordig is echter alles anders. De poppen zijn amper nog van de echte vrouw te onderscheiden. Je kiest bovendien precies die pop die je wenst. Met nagellak bijvoorbeeld, een blonde of een brunette en de moderne poppen zijn tot in de details afgewerkt.


Wat is een sekspop?

Sekspoppen worden ook wel eens een opblaas sekspop of opblaaspop genoemd. Een sekspop is een pop die je zelf opblaast en gebruikt voor seksuele doeleinden. Het menselijk lichaam wordt nagemaakt en je kunt deze vaak gebruiken als bedpartner. Een opblaas sekspop gebruik je om te penetreren of gepenetreerd te worden. Er zijn dus een opblaaspop voor de man en een opblaaspop voor de vrouw. Het kan een eenvoudig en budgetvriendelijk alternatief voor een seksuele partner zijn.

Hoe werkt een sex pop?

Een sexpop is een opblaaspop. Je blaast lucht in de pop totdat deze goed van vorm is. Soms kun je via de nek opblazen of met een pompje oppompen. Daarna is de opblaaspop geschikt voor gebruik. Het is de vorm van een menselijk lichaam. Je kunt na het opblazen genieten op jouw manier. Je kunt de pop strelen en de openingen gebruiken. Vaak zijn de armen van de poppen beweegbaar en er wordt gewerkt met een uitneembare sleeve. Aan de binnenkant van de sleeve zitten vaak stimulerende noppen en ribbels. Aan alles is gedacht. Zo is de anus bijvoorbeeld nauwer dan de opening van de vagina. Daarnaast kun je de opblaaspop gebruiken om mee te masturberen, je kunt het als een masturbator met visuele stimulans zien. Laat jouw verlangens uitkomen en leef je seksuele fantasieën uit met een sekspop.

Waarom kiezen voor een sekspop?

Een sekspop kan een uitkomst zijn wanneer je geen partner hebt. Je kunt op zoek zijn naar seks of een vaste partner. Het is helaas niet altijd makkelijk om een partner te vinden. Een sekspop kan dan een uitkomst zijn. Tevens kan het ook leuk zijn om te experimenteren en iets anders te proberen. De sekspoppen zijn levensecht en vaak van siliconen geproduceerd. De poppen nodigen uit om seks mee te hebben. Een sekspop is tegenwoordig volledig naar jouw wensen af te stemmen en de details zijn zeker de moeite waard. Je kiest voor een mannelijk of vrouwelijk pop. Daarna kun je kiezen voor het soort haar, de huidskleur, het postuur of gaan voor een pop die op een bekende ster lijkt. Zo goed als alles is mogelijk bij de aankoop van een sekspop. Daarnaast kun je nog kijken naar de afwerking. Sommige seks poppen zijn bijvoorbeeld voorzien van nagellak. Welke sekspop jij gaat kopen is afhankelijk voor jouw smaak en jouw budget.

Welke soorten sekspoppen zijn er?

We hebben een grote collectie sekspoppen beschikbaar. De hedendaagse sekspop mag er zeker zijn en om die reden is de pop het aankoopbedrag zeker waard. Je kunt zelf bepalen welke sex pop bij jouw past. Selecteer uit de volgende opties.

Opblaaspop vrouw

Een opblaaspop in de vorm van een vrouw komt veel voor. Deze sekspop is nagemaakt naar het vrouwelijke lichaam. Zo zal deze alle rondingen en openingen bevatten waar jij je op kan uitleven. De pop is voorzien van een vagina opening. Soms is er ook een opening voor de mond of anus aan toegevoegd.

Opblaaspop man

Een opblaas pop in de vorm van een mannelijke pop is ook beschikbaar. Deze pop komt minder vaak voor maar wordt langzamerhand populairder. Deze seks poppen zijn voorzien van een verharde penis. Soms heb je ook de opties voor een anus of mond als extra opening.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.