Toont alle 12 resultaten

Siliconen Dildo 

Siliconen heeft heel snel een stevige positie in de wereld van de sextoys weten te bemachtigen. Logisch, want het materiaal voelt zeer soepel aan en is ook nog eens gemakkelijk schoon te houden, iets dat echt belangrijk is voor sextoys. Het is dan ook logisch dat ook wij je siliconen dildo’s aanbieden, dildo’s die geschikt zijn voor zowel vaginaal als anaal gebruik.

Assortiment


Dildo’s worden steeds vaker gemaakt van siliconen 

Vroeger waren dildo’s van hout of ivoor, tegenwoordig zijn ze steeds vaker van siliconen. Dit materiaal is perfect voor de productie van deze sexstoys weet zich steeds gemakkelijk aan te passen aan het lichaam. Net als voor de andere dildo’s in ons assortiment geldt - van metalen dildo’s tot de XXL dildo- hebben we ze in diverse maten en vormen. Neem de anaal dildo van siliconen, in de kleur zwart en voorzien van een zuignap. Het ontwerp mag je best elegant noemen en door de toevoeging van een zuignap kun je ook zonder je handen te gebruiken optimaal genieten van deze dildo. De siliconen dildo heeft een ronde eikel en een bolle schacht. Siliconen voelt altijd zeer zacht en dus prettig aan.

De ribbels zorgen voor extra stimulatie

We bieden je eveneens een uitvoering met noppen en bovendien in meer gebogen vorm. De stimulerende ribbels geven je steeds ultiem genot. De rondingen voelen ook al erg prettig en opvallend is hoe soepel je met deze dildo beweegt. Bovendien voelt deze dildo stevig aan. Het is met recht een ergonomisch speeltje. 

Steeds de beste grip door de lus onderaan de dildo 

Bekend zijn ook de siliconen dildo’s die ook wel prostaat massagers genoemd worden. Ook deze hebben om de P-spot te bereiken een meer gebogen vorm. Kenmerkend van siliconen is ook de mate van flexibiliteit. Zeker met deze dildo weet je al je gevoelige plekjes te bereiken. Met een lus aan de onderkant van de dildo heb en houd je steeds de beste grip, en dat is bepaald ook niet onbelangrijk. Als je bij ons bestelt en je doet dat voor 22.30 uur dan heb je morgen de producten al thuis. Uiteraard verzenden we ze discreet. Bestel je voor tenminste 45 euro, dan is de verzending ook nog eens helemaal gratis. Genoeg redenen dus om vooral met ons zaken te doen. Het uitgebreide aanbod en de uitstekende klantenservice die we bieden zijn nog meer redenen om speciaal met ons zaken te doen, behalve nog de zeer aantrekkelijke prijzen die we bieden.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.