Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

SM accessoires  

Zweepjes, paddles, spreidstangen en tepelzuigers. Het zijn allemaal producten die de hoofdrol voor zich opeisen tijdens het BDSM spel. Daarbij zijn er tegenwoordig ontelbaar veel SM accessoires aan te schaffen. De sm accessoires maken het spel nog spannender en met de sm accessoires creëer je en de juiste looks en de juiste setting.

Assortiment

-21%
-30%
809,95
-1%
1.189,95
-25%
1.349,95
-22%

Seks machines

Extreme Sex Bench

774,95
-26%

Seks machines

Pleasure Pole

199,95
-7%

Seks machines

Gigolo Fuck Machine

559,95
-18%
-23%

Seks machines

Versa Fuk Seksmachine

1.099,95


Wat is SM?

SM is een seksspel waarbij pijn en genot centraal staan. Het is een spel waarbij machtsverhoudingen tussen een dominante en onderdanige centraal staan. Je doet een ander pijn of ondergaat pijn om daardoor seksueel genot te ervaren. SM is een samenvoeging van sadisme en masochisme. Dit betekent plezier hebben in het aandoen of ondergaan van pijn.

Waarom gaan voor SM?

SM is een aparte wereld. SM is niet voor iedereen maar kan een leuke afwisseling op jouw seksleven bieden. Je kunt SM uittesten als je je verveelt in je seksleven en wat anders wil proberen. Daarnaast kun je ervoor gaan omdat je minder bevrediging haalt uit je huidige seksleven en je een stapje verder wil gaan. Tevens kiezen veel mensen die hun grenzen willen verleggen voor een vorm van BDSM. Er zijn vele sm toys en sm accessoires beschikbaar, wat spreekt voor de populariteit van BDSM.

Welke SM accessoires zijn er? Van sexschommel tot sexmachines!

Bij SM hoort de juiste outfit en uitrusting. Er zijn diverse SM attributen die je kunt gebruiken om SM uit te proberen. Wij hebben verschillende SM speeltjes en accessoires toegevoegd aan onze collectie.

Lak lakens

Creëer een sfeer voor optimaal genot met onze lak lakens. Plaats een lak laken op je bed, bank of op de vloer. Ga heerlijk aan de slag met massage olie of glijmiddel zonder je zorgen te maken over het opruimen.

Kietelaars

Een kietelaar bestaat uit een lang stuk met daarna een aantal strengen, een pluim of veren. Begin rustig bij het voorspel. Start met onze kietelaars om jullie voorspel nog opwindender te maken.

Sexschommel

Ben je al diezelfde seksstandjes zat? Een sexschommel schudt jouw seksleven op. Je gebruikt de swing om je partner in een bepaalde positie te plaatsen en verschillende seks standjes te kunnen uitproberen. Een seksschommel zal jullie tot nieuwe hoogtes brengen.

Sexmachines

Een sexmachine is een apparaat waaraan een sekstoy is vastgemaakt. Veelal gaat dit om een dildo. Een seksmachine zorgt voor op- en neergaande bewegingen. Je kunt zelf het ritme bepalen en genieten in het tempo dat voor jou prettig aanvoelt. Een seksmachine is te bedienen via een knop op het apparaat of via een afstandsbediening.

Hoe kan ik met SM beginnen? SM accessoires zijn de sleutel!

Bij SM is het van groot belang dat je voorzichtig bent. Het gaat om grenzen te verleggen en niet om ze te overschrijden. Respecteer elkaar door goed te luisteren en een stopwoordje af te spreken. Wanneer je gaat beginnen met SM bouw dit dan in kleine stappen op. Start met de juiste setting te creëren. Gebruik eens lak lakens of een setje latex kleding. Wanneer je wat verder wil gaan kun je SM kaarsen of een kietelaar gebruiken. Ben je er helemaal klaar voor? Neem een stap verder en schaf een sexschommel of sexmachine aan.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wilt zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.