Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

SM-masker

Binnen BDSM is het SM-masker bijzonder in trek. Door het dragen van een masker word je het zicht ontnomen. Daardoor staan al je andere zintuigen op scherp. Raak je iemand aan, dan komt dit veel beter gevoeld. Dat geldt voor zowel pijn als strelingen.

Assortiment

-29%
-32%
-30%
27,95
-18%
26,95
-22%
479,95
-20%
119,95
-23%
22,95
-20%
23,95
-32%

Zo word je het zicht deels of volledig ontnomen

Zet iemand een SM-masker op en ook het gehoor wordt gevoeliger. Maskers in het algemeen worden al meer en meer toegepast overigens, ook buiten de BDSM scene. Door het dragen van een masker geef je voor een groot deel de controle uit handen. Zowel mannen als vrouwen kunnen een masker dragen. Vaker en vaker wordt het masker geïntegreerd in de slaapkamer en zeker in slaapkamers van koppels die graag experimenteren.

Probeer eerst maar eens een oogmasker

Plannen om een SM-masker te dragen? Begin dan voorzichtig en niet bijvoorbeeld meteen met een dierenmasker. Probeer eerst maar eens het oogmasker. Bevalt het je om niets te zien en voel jij prikkelingen nu veel sterker? Vind je het leuk en is er vertrouwen over en weer? Dan kun je een volgende stap zetten. SM-maskers zijn overigens uitgesproken producten die horen bij bondage en discipline en maken eveneens onderdeel uit van sadomasochisme. Laat je partner een SM-masker dragen en je hebt meteen de volledige controle in handen. De onderdaan moet volledig vertrouwen op de Meester. Het effect is het sterkst als je een volledig gesloten masker gebruikt. Vaak hebben die overigens wel de mogelijkheid om een opening te creëren bij de mond en de ogen. Dit kan handig zijn, bijvoorbeeld als de Meester oraal bevredigd wilt worden.

De rest van de zintuigen worden extra geprikkeld

Maskers ontnemen je alle zicht en meteen zijn je andere zintuigen geprikkeld. Je voelt pijn intenser. Daarom ook wordt een masker vaak gebruikt in combinatie met een pinwheel en een zweep bijvoorbeeld. Je kunt echter ook kiezen voor strelingen, want ook die zullen veel intenser gevoeld worden. Dieren maskers worden vooral toegepast bij Animal Play. In dat geval gaat de sub volledig op in een rol als dier. De diersoorten kunnen uiteenlopen van hond tot varken en alles wat daar tussenin zit. Door te werken met dieren maskers komt de volledige onderdanigheid van de sub aan de baas in de rol van een dier nog beter tot uiting. Er zijn mensen die volledig op kunnen gaan in hun rol en die in dat kader ook niet meer zonder een masker kunnen. Het is dan een soort van identiteit geworden.
 
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.