Resultaat 1–24 van de 219 resultaten wordt getoond

SM Toys 

SM staat voor Sado Masochisme. Het is het seksuele spel tussen de dominante en de onderdanige, waarbij pijnprikkels voor extra genot kunnen zorgen. Die pijnprikkels kun je bewerkstelligen met SM Toys. Met deze toys speelt de dominante met de sub in een rollenspel. Heilig binnen dit spel is het stopwoordje, iets dat je van tevoren afspreekt. Dit stopwoordje is heilig.

Assortiment

-13%


Wat is SM?

Zoek jij de uitersten op? Wil jij niet alleen een stapje verder gaan, maar een avond vol opwinding en spanning? Dan is SM wellicht iets voor jou. SM is een seksueel spel waarbij pijnprikkels worden toegediend of ondergaan. Dit zorgt voor extra erotisch genot. Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar SM laat zien dat pijn en genot ook samen kunnen gaan. 

Welke sm speeltjes zijn er? Van zwepen tot tepeklemmen!

Er zijn diverse SM attributen die je kunt gebruiken om SM uit te proberen. Wij hebben verschillende SM speeltjes toegevoegd aan ons assortiment.

Zwepen & Paddles

Zwepen en paddles behoren tot de basisuitrusting van sm speeltjes. Het zijn populaire seksspeeltjes waarmee je de meest sensationele erotische spelletjes kunt spelen. Een zweep bestaat uit één lang stuk met daaraan een uiteinde waarmee je kunt laten zien wie de baas is. Een paddle is een houten plank die uitermate geschikt is voor het slaan van de billen. Speel een spannend machtspelletje met deze enerverende SM toys.

Tepelklemmen en tepelzuigers

Tepelklemmen en tepelzuigers zijn graag geziene toevoeging aan de sm speeltjes. De tepelklem plaats je op de tepel. Je ervaart hierdoor een pijnlijke, maar fijne sensatie. De tepelzuiger zorgt ervoor dat je tepels gemakkelijker stijf worden en langer hard blijven. Ga voor een onvergetelijke BDSM ervaring met tepelklemmen en tepelzuigers.

Spreidstang

De spreidstang is zoals de naam doet vermoeden een stang. Deze stang kan de armen en benen van je partner in een positie houden. Kies de leukste standjes en experimenteer erop los met een spreidstang.

Kuisheidskooien

Een kuisheidskooi is een harnas of gordel die je om jouw geslachtsdeel of een andere erogene zone plaatst. Het geslachtsdeel wordt door de kooi omsloten en je kunt seksuele onthouding uitproberen. De onthouding middels een kuisheidskooi of chastity belt is populair omdat de ontlading na onthouding nog groter is.

Dilators

Een dilator of sound is een instrument dat je gebruikt om de urinebuis op te rekken. Daarbij kan het de blaas prikkelen. Het wordt gebruikt als pijnprikkel of voor verhoogde controle over de blaas en erectie.

Electro Seks

Electro seks is seks waarbij zwakke stroomstootjes worden gebruikt om te stimuleren. Elektro speeltjes verhogen de spanning en middels de elektro stimulatie kan een hoogtepunt tot stand worden gebracht. Je stelt zelf de intensiteit in. Het is goed mogelijk om te bepalen of je plezier ervaart of je pijnprikkels te groot worden. Het hoeft niet pijnlijk te zijn.

Hoe kan ik aan SM beginnen? SM speeltjes voor iedereen!

SM is een wereld op zich. Het is van belang dat je goed communiceert en luistert naar elkaar. Zorg voor genot en respect. Spreek een stopwoord af en gebruik voldoende glijmiddel. Hierdoor zorg je dat jullie beiden plezier beleven en er geen schade aan de ander wordt toegebracht.

SM voor beginners

Als je interesse hebt om SM uit te proberen, dan kun je bijvoorbeeld starten met zwepen. Deze zweep is er in verschillende variaties en materialen. Gebruik een zweep om te slaan of om mee te strelen. Beginners in de wereld van de SM Toys doen er goed aan eerst een zweepje van zacht materiaal te kiezen. Er is keuze genoeg in sm speeltjes en je kunt het uitproberen en opbouwen om in te spelen op jouw wensen en behoeften.

De gevorderden

Heb jij al vaker genoten van de spanning en genot van SM? Wellicht is de knevel, ball splitter of ball gag iets voor jou. Met deze SM toy leg jij jouw onderdanige het zwijgen op. Daarnaast kun je ook gaan voor tepelklemmen om jouw gevoeligheid nog verder uit te breiden. Of kies een spreidstang om je partner zijn bewegingsvrijheid te beperken.

De expert

Weet jij alles van SM en geniet jij er volop van? Voor jou is er nog genoeg uit te proberen. Ga eens voor een dilator, kuisheidskooi of elektroseks. Binnen de wereld van SM en in het aanbod van SM Toys is elektroseks doorgebroken. De elektroden zijn op verschillende lichaamsdelen te plaatsen zodat je pijnprikkels kan toedienen of ervaren over het gehele lichaam.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wilt zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.