De beste vibrator kopen? De soorten vibrators uitgelegd!

De beste vibrator kopen? De soorten vibrators uitgelegd! - beste vibrator

Zoek jij een grote vibrator of een kleine vibrator? Wil jij een goedkope vibrator of zoek jij er één met app? Wanneer je een vibrator gaat kopen dan zal je er snel achter komen dat de ontwikkeling van dit populaire speeltje niet heeft stil gestaan.

Beste vibrator? Bekijk het overzicht van de soorten vibratoren

Er zijn inmiddels veel verschillende modellen en varianten die ieder voor een unieke stimulatie van je erogene zones of geslachtsdelen zorgt.

 • De traditionele vibrator
  Deze speeltjes blijven in trek doordat ze eenvoudig in gebruik zijn. Je kunt deze toy herkennen aan het rechte, lange design en het gladde oppervlak. Dit goedkope speeltje is zeer gewild, omdat hij je naar ongekende hoogtes kan brengen.
 • De levensechte vibrator
  Dit speeltje is zoals de naam doet vermoeden levensecht en wordt ook weleens een realistische vibrator genoemd. Deze vibrator probeert echt aan te voelen en zo dicht mogelijk bij de realiteit te komen. Ervaar zelf de geweldige sensaties.
 • Multistimulerende vibrator
  Er zijn ook vibrators die meerdere plekken tegelijk prikkelen. Hierbij kun je denken aan een vibrator voor koppels of een Tarzan. Met een koppelvibrator kun je een smal deel in de vagina inbrengen en de rest op de clitoris. Met een Tarzan kun je penetreren en de clitoris stimuleren.
 • Clitoris vibrator
  Dit speeltje richt zich op het genot wat de clitoris kan geven. Dit kan enorm stimulerend zijn en tot een ongekende climax kan leiden. Een ideaal speeltje als je graag een orgasme ervaart of als je moeite hebt om klaar te komen.
 • G-spot vibrator
  Dit is een seksspeeltje dat is ontworpen voor g-spot stimulatie. Zo heeft dit speeltje een gebogen top zodat de G-spot makkelijk te bereiken is. Deze sekstoy kan bijdragen aan vaginale orgasmes.
 • P-spot vibrator
  De prostaat vibrator is speciaal ontworpen voor mannen. Het is een toy die de prostaat stimuleert en kan bijdragen aan ongekende hoogtepunten. Het is de sekstoy voor ultieme anale stimulatie.
 • Anaal vibrator
  Stimuleer het gebied in- en om de anus met dit opwindende anaal speeltje. Ga hiervoor wanneer je net start met anale seks en om jouw orgasme nog intenser te maken.

Speciale vibrator kopen? Ga voor een bijzondere, unieke ervaring!

 • Vinger vibrator
  Dit is een leuk vingerspeeltje voor iedereen. Zowel beginners als ervaren gebruikers hebben hier plezier van. Het speeltje hou je gemakkelijk vast om het vervolgens daar te bewegen waar jij wil.
 • Wand vibrator
  Een wandvibrator of wand massager is een seksspeeltje dat speciaal ontworpen is om een groot gebied te stimuleren. Veel speeltjes richten zich op één specifieke plek. Deze sekstoy doet dit anders, omdat de bredere stimulatie kan je namelijk enorm opwinden.
 • Luchtdrukvibrator
  Wellicht klinkt het vreemd voor jou. Je kunt deze vibrator echter het beste een kans geven. Dit speeltje is in korte tijd zeer populair geworden omdat het op een geheel nieuwe manier stimuleert. En deze manier wil je niet missen. De luchtpulsen zullen jou vast en zeker in extase brengen. Satisfyer is een bekende luchtdrukvibrator.

Na het lezen van dit artikel ben je vast wat wijzer geworden en wordt de aankoop een stuk makkelijker.

 

Stimuleer jouw clitoris met een clitoris vibrator

-42%
-33%
-37%

Clitoris vibrators

Satisfyer 2 Next Generation

18,95
-53%

Clitoris vibrators

Mimosa Stimulator

26,95
Alle clitoris vibrators
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.