Toont alle 10 resultaten

Spreidstang

De spreidstang wordt ook wel eens bondagestang genoemd. De stang wordt gebruikt om iemands armen of benen wijd te houden. Aan de rechte stangen kun je vaak prima boeien bevestigen om het plaatje compleet te maken. De onderdaan die beperkt is door het gebruik van de spreidstand is willoos. De dom bepaalt wat er gebeurt en of er iets gebeurt.

Assortiment


Door de stang en de boeien kun je armen en benen niet sluiten 

Door het gebruik van de spreidstang kan iemand met boeien de benen en armen niet sluiten. Aan de rechte stangen zijn ogen bevestigd waaraan ook een karabijnhaak bevestigd kan worden. Doorgaans is de spreidstang stevig en van metaal. Er zijn variaties van bijvoorbeeld hout. Dan bestaat de kans op splinters. Wat dat betreft is de metalen versie van de spreidstang meteen ook de meest veilige. Uiteraard heb je de stangen in verschillende lengtes en heb je verstelbare versies.

Spreidstand tussen de 60 en 90 centimeter 

De spreidstand bestaat doorgaans uit drie onderdelen die je gemakkelijk in elkaar kunt schuiven en vast kunt zetten. Vergrendelpennen maken dat de stangen zeer stevig in elkaar zitten en dat is ook een vereiste. Doorgaans is met de stand een spreidstand tussen de 60 en 90 centimeter mogelijk. Je past de stang op verschillende manieren toe. Zo kun je hem gebruiken tussen de enkels door gebruik te maken van enkelboeien, tussen de polsen of tussen pols en enkel. Overigens is de stang niet geschikt om iemand aan op te hangen.

Heel veel verschillende uitvoeringen van de spreidstang beschikbaar

De spreidstand kent heel erg veel verschijningsvormen. Zo heb je ze die speciaal geschikt zijn voor doggy style. De partner doet precies wat jij wenst, simpelweg omdat hij of zij geen enkele andere optie heeft. Het is eenmaal vast aan de stang niet mogelijk nog van positie te veranderen. Je hebt je lot maar te ondergaan. Er zijn ook stangen speciaal voor de benen spreidstand, die variant van 60 centimeter is het meest gebruikt. Je bindt je slachtoffer vast aan de polsen en enkels en geeft vervolgens die straf die jij wenst. Mits uiteraard het stopwoordje uitgesproken wordt.

Ook in de bekende kruis variant beschikbaar

De stang is er eveneens in de vorm van het bekende kruis. Deze uitvoeringen zijn ook duurder in aanschaf. Ze zijn groot en sterk en maken de uitvoering van alle fantasieën mogelijk. Het kruis is echter wel behoorlijk afwijkend van de stang zoals die in essentie bedoeld is en het kruis neem je bijvoorbeeld minder goed mee ergens naar toe.

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.