Tepelklemmen gebruiken? De 6 beste tips!

Tepelklemmen gebruiken? De 6 beste tips! - tepelklemmen

Hou jij van BDSM of wil je het wel eens uitproberen? Dan is er een goede kans dat je van tepelklemmen hebt gehoord. De tepelklem is een eenvoudig seksspeeltje dat snel voor zalige (pijnlijke) sensaties kan zorgen. Het perfecte BDSM speeltje voor beginnende en gevorderde gebruikers. 

Tepelklemmen gebruiken? De 6 beste tips die het nog leuker maken!

 1. Tepelklemmen kopen?
  Heb jij nog geen tepelklemmen gekocht? Kijk dan nog eens goed naar de volgende zaken. Maak een keuze uit verstelbare of niet verstelbare klemmen. Kijk daarnaast hoe breed de knijpers van de klemmen zijn. Hoe kleiner de klem hoe pijnlijker deze is. Daarnaast kun je nog letten of het tepelklemmen zijn met een plastic coating (dit betekent minder kans op beschadiging van de huid). Tot slot kun je nog overwegen om extra opties te nemen zoals een tepelklem met een ketting of waar gewichten aan vast kunnen worden gemaakt.
 2. Zorg dat je opgewonden bent
  Een tepelklem is alleen te gebruiken op harde tepels. Je kunt je tepels stimuleren met je vingers of laten likken door je partner. Wanneer je tepels hard zijn, dan kun je één of beide klemmen op je tepel plaatsen.
 3. Bouw het gebruik langzaam op
  Doe het rustig aan wanneer je tepelklemmen gaat gebruiken. Stap voor stap bouw je het gebruik op. Zorg dat je start met een paar minuten. Begin bijvoorbeeld met twee minuten. Bouw het vervolgens rustig op naar vijf, tien of vijftien minuten.
 4. Gebruik de klem niet te lang!
  Een tepelklem moet je voorzichtig gebruiken. Je doet het rustig aan en kan steeds een stukje langer de klem op je tepel(s) houden. Een tepelklem werkt doordat deze de bloedtoevoer afknelt. Hou er rekening mee dat je een tepelklem nooit langer dan twintig minuten op je tepels kunt plaatsen.
 5. Pijnlijk bij het verwijderen? Geen paniek!
  De sensaties van de tepelklem voel je niet alleen tijdens dat de klem op je tepel is geplaatst. Het verwijderen van de tepelklem kan namelijk heel pijnlijk en plezierig zijn. Tip: is de pijn nog wat intens voor jou? Je kunt de pijn verlichten door je tepels zachtjes te masseren, likken of kussen.
 6. Kijk of het bij jou past!
  Het gebruik van een seksspeeltje is zeer persoonlijk. Dit is hetzelfde bij BDSM toys. Vind jij het te pijnlijk, verkleuren je tepels of is het simpelweg niks voor jou? Verwijder dan de tepelklemmen en probeer eens iets anders. Zo kun je ook gaan voor een kietelaar, een tepelzuiger of met kaarsvet werken.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.