Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Tepelklem

Een van de meest bekende en meest simpele seksspeeltjes binnen de BDSM wereld zijn ongetwijfeld tepelklemmen. De tepelklem knelt de bloedtoevoer enigszins af en dat kan tegelijk een pijnlijke als plezierige ervaring zijn. Die ervaring ervaar je verrassend genoeg vooral op het moment dat je de tepelklem verwijdert.

Assortiment


Vaak zijn de klemmen met een ketting aan elkaar verbonden

De klemmen zijn vaak via een ketting met elkaar verbonden. Er kunnen eventueel nog gewichtjes aan de ketting bevestigd worden om het gevoel van drukken en knijpen te intensiveren. De tepelklem is uit te breiden met een derde klem, waardoor een Y-vorm ontstaat. De drie klemmen zijn dan eveneens verbonden met een ketting en de derde klem krijgt een plek op de clitoris. De mannelijke uitvoering heeft aan het uiteinde van de ketting een cockring. De vier klemmen die er zijn hebben vaak klemmen op de tepels en op de schaamlippen.

Begin met vijf minuten, later went het gevoel al snel 

Je brengt tepelklemmen gemakkelijker aan als de tepels hard zijn. De bekjes breng je zo dicht mogelijk tegen de borst aan. Zo hebben ze de beste grip. Na het aanbrengen van de klemmen wordt de bloedtoevoer afgekneld. Dat houdt in dat je de klemmen bij voorkeur niet langer dan twintig minuten draagt. Zeker als je ze voor de eerste keer draagt, kan het best een pijnlijke ervaring zijn. Met deze klemmen is het echter wel zo dat het specifieke gevoel echt went. Het moment van verwijderen wordt door de dragers als meest plezierig (of pijnlijk) ervaren. Zeker als de tepels op dat moment gemasseerd en gestimuleerd worden. Het gevoel dat je in de tepels ervaart, kan overigens behoorlijk lang aanhouden, soms zelfs wel een dag.

Begin bescheiden met vijf minuten en laat de derde of vierde klem nog buiten beschouwing 

Ben je beginner op dit gebied maar zie je een avontuur met de tepelklem wel zitten? Begin dan bescheiden en draag de klem in elk geval niet langer dan een vijftal minuten. Je kunt die periode snel genoeg verlengen. Beperk je aanvankelijk ook alleen tot de klemmen op de tepels en laat een eventuele derde of vierde klem nog even zitten. Pas als je geniet van het gevoel en de ervaring kun je die derde en vierde klem overwegen en probeer je de klem ook langer te dragen. De tepelklemmen zijn een van de meest eenvoudig te gebruiken seksspeeltjes en kunnen voor iedereen een verrijking van het seksleven zijn.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.