Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

Vagina Ballen 

Vrouwen die kiezen voor vagina ballen die ervaren niet alleen ultiem genot, die trainen bovendien meteen hun bekkenbodemspieren. En die training zorgt voor een strakkere vagina en dus weer extra plezier als je met je partner de liefde bedrijft.

Assortiment


Wat zijn Vagina Ballen?

Vrouwen die kiezen voor vagina ballen die ervaren niet alleen ultiem genot, die trainen bovendien meteen hun bekkenbodemspieren. En die training zorgt voor een strakkere vagina en dus weer extra plezier als je met je partner de liefde bedrijft. We bieden de vagina ballen in verschillende uitvoeringen. Wat dat betreft heb je dus opnieuw weer heel veel te kiezen. Voor de vrouw hebben we ook bijvoorbeeld de metalen dildo terwijl we voor de man allerlei cockringen hebben die staan voor ultiem genot. Opvallend zijn de scherpe prijzen die we aanbieden net als dat ons zeer uitgebreide aanbod tot de verbeelding spreekt.

Zo wordt de vagina al snel strakker en dat zorgt ook weer voor extra genot 

De vagina ballen heb je bijvoorbeeld in de vorm van de Pearl vaginaballetjes die vrouwen in staat stellen de bekkenbodemspieren te trainen. Daardoor wordt de vagina al snel behoorlijk strakker. Deze ballen zijn van siliconen en voelen zeer prettig aan. Met wat glijmiddel zijn ze gemakkelijk in te brengen en met het touwtje haal je ze er ook al gemakkelijk weer uit. De vagina ballen zijn gemakkelijk schoon te houden en door de gewichtjes in de balletjes stimuleren ze nadat ze ingebracht zijn, zeker voor de vrouw die houdt van een vol gevoel is dat heerlijk.

Ook vagina ballen die je op kunt laden

Je hebt ook vagina ballen in oplaadbare vorm. Deze zorgen voor extra vibraties nadat de vagina ballen ingebracht zijn. Je kunt ze gemakkelijk met een push button bedienen. Zeer de moeite waard zijn ook de ballen in de vorm van de Rosy Gold, ook wel de nouveau kegel ballen genoemd. Zeker deze ballen bieden vrouwen die van een gevuld gevoel houden ultiem genot. Ze zijn glad en gepolijst en de balletjes hebben hetzelfde formaat. Met een lus haal je ze gemakkelijk weer uit de vagina. Dan hebben we ook nog de canon balls met contragewichten. Bij elke beweging die je maakt voel je de balletjes en dat is allesbehalve onprettig.

Vandaag besteld is morgen al genieten van de vagina balletjes

Behalve de vagina ballen bieden we nog heel veel meer sextoys voor dames. Als je wilt, kun je snel over je producten beschikken. Kwestie van vandaag voor 22.30 uur bestellen en morgen heb jij je spullen al thuis. We versturen onze producten altijd discreet en bij een bestelling van 45 euro of meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 

Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.