Resultaat 1–24 van de 58 resultaten wordt getoond

Vagina toys

-53%

Clitoris vibrators

Mimosa Stimulator

26,95
-20%
-28%
-28%
-28%
-26%
-26%
-26%
-26%
-30%
43,95


Wat zijn vagina toys?

Een vagina toy of vagina speeltje is een seksspeeltje dat speciaal ontworpen is voor inwendige en uitwendige stimulatie van de vagina. Vaak worden dit type speeltjes inwendig gebruikt, maar het kan allerlei gebieden bijzonder stimuleren. Een vagina toy gebruik je om te masturberen of samen te spelen.

Voor wie zijn vagina toys geschikt?

Vagina toys zijn alleen geschikt voor vrouwen. Deze speeltjes zijn namelijk specifiek ontwikkeld voor de vagina. Hierdoor zijn deze speeltjes niet geschikt voor mannen of voor in de anus. Vagina toys zijn wel geschikt voor iedere vrouw. Van jong tot oud. Van beginner tot ervaren gebruiker. Het is een manier om een heerlijke stimulatie te ervaren die voor iedere vrouw het proberen waard is.

Welke varianten vagina toys zijn er?

Vagina balletjes

Vagina ballen zijn een van de meest gekochte vagina toys. Vagina ballen worden ook wel eens vaginaballetjes, geisha ballen, ben Wa ballen of love balls genoemd. Vaginale balletjes zijn balletjes die je kunt inbrengen in je vagina. Ze stimuleren de binnenkant van je vagina maar kunnen ook zeer effectief zijn voor de training van je bekkenbodemspieren. De structuur van de vaginale balletjes kunnen zorgen voor de gewenste mate van stimulatie en training. Zo kun je kiezen voor een glad oppervlak wanneer je de bekkenbodem wilt trainen. Of ga je voor vagina ballen met een oppervlakte met nopjes of ribbeltjes voor een zalige sensatie.

Vibrerend ei

Een trilei of vibrerend ei is een speeltje in de vorm van een ei. Je kunt het trilei bij de vagina inbrengen. Het lijkt op de vagina balletjes maar heeft een andere vorm. Daarnaast heeft een vibratie ei ook een extra functie; de vibraties natuurlijk. Het is een kleine vibrator die je in je vagina kunt inbrengen. Dit kan de meest sensationele gevoelens opleveren. Het is een leuke vagina toy die je goed zelf of met je partner kunt gebruiken. Een echte verrijking voor iedereen die eens wat anders wil proberen.

Vingerspeeltjes

Vingerspeeltjes zijn speeltjes die je kunt gebruiken tijdens het vingeren. Het is een sleeve die je om je vinger kunt schuiven waarmee je zorgt voor extra prikkelingen. Zowel mannen als vrouwen kunnen een vingerspeeltje gebruiken. Het is leuk om zelf te gebruiken of juist met je partner. Een vingerspeeltje is er in verschillende vormen. Je kunt kiezen voor een glad oppervlak of een oppervlakte met structuur. De noppen of ribbels op dit speeltje kunnen zorgen die voor extra sensaties.

Hoe gebruik je vagina toys?

Alle vagina toys gebruik je met glijmiddel. Het is slim om bij ieder speeltje glijmiddel te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je een speeltje veilig en pijnvrij kunt gebruiken. Zo kun je namelijk optimaal genieten. Bij vaginale balletjes en vibratie eitjes kun je deze inbrengen door een klein beetje glijmiddel aan te brengen. Wanneer je te veel gebruikt kunnen de balletjes of eitjes eruit glijden. Zorg dat je de vagina toys niet te lang draagt. Je kunt een vagina bal ongeveer een half uur dragen. Tot slot is het van belang om te denken aan de hygiëne na gebruik. Maak je vagina toys altijd schoon na gebruik. Je kunt dit met een toy cleaner doen.

Hoe onderhoud ik mijn sextoys?

Je wil zo lang mogelijk genieten van jouw seksspeeltje. Het is dan ook zeer belangrijk dat je een seksspeeltje van goede kwaliteit aanschaft. Zo voorkom je dat deze stuk gaat na enkele keren gebruik. Niet alleen de kwaliteit maar ook het onderhoud is van belang. Het schoonmaken van jouw sextoy na ieder gebruik zorgt ervoor dat deze lang meegaat en je vervelende ongemakken zoals infecties voorkomt. Er zijn verschillende soorten toycleaners waarmee je een speeltje makkelijk en uitvoerig kunt reinigen. Zorg er tot slot voor dat je speeltjes met een accu of batterij tijdig voorziet van nieuwe batterijen of laders. Jouw speeltjes zijn op deze manier klaar voor gebruik en gaan jarenlang mee.

De nieuwste artikelen voor jouw plezier

Wij volgen de trends op het gebied van sextoys. Er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen op de markt. Kies bijvoorbeeld voor seksspeeltjes die op afstand bedienbaar zijn. Zo kan jij of je partner via een app het speeltje (op afstand) bedienen. Wij zorgen ervoor dat speeltjes pas worden toegevoegd aan ons assortiment als deze aan alle eisen voldoen. Zo kun jij de nieuwste, veilige gadgets snel een eenvoudig bestellen. Wij hebben uiteraard ook allerlei aanvullende artikelen die zorgen voor een prettige ervaring. Zo hebben wij toycleaners, glijmiddel, massage oliën of lingerie. 

Veilig en discreet jouw seksspeeltje kopen? Shop bij Sweetoy!

Sweetoy, is dé online seksshop voor seksspeeltjes. Wij zijn de online webshop voor seksspeeltjes waar je op een veilige en discrete wijze kunt bestellen. Wil jij iets nieuws uitproberen? Wij hebben een breed assortiment seksspeeltjes die garant staan voor ultiem speelplezier. Bestel eenvoudig, anoniem online of neem gerust contact met ons. Wij adviseren en inspireren je graag!

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Experimenteer en verrijk je seksleven. Ontdek de meest aangename ervaring voor jezelf en anderen met onze seksspeeltjes! Sweetoy, dé online seksspeeltjes specialist.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.