Vibrator gebruiken? Wij vertellen hoe je dat doet!

Vibrator gebruiken? Wij vertellen hoe je dat doet! - vibrator

Ga jij voor het eerst een vibrator gebruiken? Of heb je dit al wel eens geprobeerd? Soms is dit best spannend en kan het handig om te weten hoe een vibrator werkt. Wie vertelt hoe je deze nu exact moet gebruiken? Wij helpen je aan informatie die je op weg helpt.

Voor het gebruik

Heb je al een vibrator gekocht? Tip: stem het type vibrator af op waarvoor jij je speeltje wil gaan gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld een clitorus vibrator wanneer je vooral de clitorus wilt stimuleren. Of ga voor een Tarzan wanneer je zowel de clitorus als g-spot wil stimuleren. Heb je jouw speeltje in huis? Voordat je je nieuwe aanwinst gaat uitproberen is het handig om een aantal zaken gedaan te hebben. Allereerst is het handig dat jouw speeltje klaar voor gebruik is. Heb je volle batterijen of heb je hem al opgeladen? Je wil toch voorkomen dat je vibrator op het verkeerde moment ermee ophoudt. Het zou maar net vlak voor je hoogtepunt gebeuren. Test de bediening even uit zodat je weet welke knoppen waarvoor dienen en hoe je de sterkte van de trillingen kunt aanpassen. Je kunt altijd de gebruiksaanwijzing erbij pakken als je er niet uitkomt. Tot slot kan het prettig zijn om glijmiddel bij de hand te hebben. Zo gaat het net dat beetje soepeler.

Tijdens het gebruik

Als jij er helemaal klaar voor bent kun je gaan beginnen. Het is de bedoeling dat je gaat genieten. Zorg dat je al een beetje opgewonden bent en ga niet te snel. Je hoeft niet direct richting de finish. Het is vooral de bedoeling dat je geniet en dat je jezelf leert kennen. Het kan zijn dat je niet alleen de vibrator nodig hebt om opgewonden te raken. Wissel tijdens het gebruik af met de standen van de vibrator of met standjes. Gebruik een erotisch verhaal, je fantasie, porno of glijmiddel erbij als je dit fijn vindt of als je nog moeite hebt om opgewonden te raken.

Na het gebruik

Heb jij genoten van de ervaring? Na gebruik maak je jouw seksspeeltje goed schoon. Dit kan vaak met water, maar meestal is een toycleaner afgestemd op jouw type vibrator. Gebruik een toycleaner die past bij het materiaal van jouw vibrator. Zo gaat jouw vibrator langer mee en voorkom je vervelende ongemakken zoals infecties.

De climax: wel of niet?

Heb jij door jouw vibrator een heerlijk orgasme ervaren? Dan zul jij jouw vibrator vast vaker gaan gebruiken. Is het nog niet gelukt? Wij begrijpen de teleurstelling, maar geef jezelf tijd hiervoor. Je moet je lichaam en jouw voorkeuren nog leren kennen. Daarnaast kan deze vorm van stimulatie ook even wennen zijn. Gebruik de vibrator wat vaker om meer ervaren te worden en dan komt dat hoogtepunt vast ook wel. Tip: probeer eens een luchtdrukvibrator. Deze populaire vibrator heeft veel vrouwen naar een zalig hoogtepunt gebracht.

 

Stimuleer jouw clitoris met een clitoris vibrator

-42%
-33%
-37%

Clitoris vibrators

Satisfyer 2 Next Generation

18,95
-53%

Clitoris vibrators

Mimosa Stimulator

26,95
Alle clitoris vibrators
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.