Vibrator kopen? De beste vibrator vind je met onze tips!

Vibrator kopen? De beste vibrator vind je met onze tips! - vibrator kopen

Ga jij een nieuwe vibrator kopen? Of zoek je naar je eerste vibrator? Er zijn allerlei opties en verschillende soorten seksspeeltjes. Dan wil je vast weten waar je op moet letten bij de aankoop. Wij helpen je met handige informatie.     

Welke soorten speeltjes zijn er? De diverse vibrators op een rij!

Het aanbod van vibrators is over de jaren heen sterk gegroeid. Er zijn allerlei ontwikkelingen geweest op het gebied van de soorten vibrators. Wij zetten ze op een rij voor je.

 • De klassieke vibrator
  De klassieke vibrator is vaak een rechte vibrator met een hard, glad oppervlak. Hij is functioneel en betaalbaar.
 • Realistische vibrators
  De realistische vibratoren zijn seksspeeltjes die proberen een echte penis en het gevoel zo goed mogelijk na te bootsen.
 • Clitoris vibratoren
  Dit type vibrator is wat kleiner en heeft een andere vorm. Deze sekstoy is specifiek ontworpen voor stimulatie van de clitoris. Hierdoor kom je overheerlijk klaar.
 • G-spot vibratoren
  Vaak heeft deze vibrator een wat gebogen vorm. Zo kan het speeltje goed bij de g-spot komen. Je kan hierdoor sneller tot een hoogtepunt komen.
 • Anale vibrators
  De anaal vibrator richt zich op het gebied rondom de anus. Dit gebied heeft extreem veel zenuwuiteinden waardoor stimulatie ervan voor een intens orgasme kan zorgen.
 • Multistimulerende vibrators
  Multistimulerende vibratoren zijn vibrators die op meerdere plekken kunnen stimuleren. Een voorbeeld hiervan is de Tarzan. Deze vibrator stimuleert door zowel voor penetratie als stimulatie van de clitoris te zorgen.
 • Luchtdrukvibrators
  Een luchtdrukvibrator werkt met luchtdrukgolven en vibraties. Dit type vibrator staat erom bekend om je snel op te winden en naar een explosief hoogtepunt te brengen. Een voorbeeld van deze vibrator is de Satisfier.

Hoe kies je de juiste vibrator?

Een kleine vibrator, grote vibrator of juist een goedkope vibrator? Weet jij nog waar je moet beginnen? De juiste vibrator is voor iedereen anders. Ga jij een vibrator kopen? Stel jezelf dan de volgende vragen.

 • Waar wil je de vibrator gebruiken?
  Weet jij al waar jij zelf opgewonden van raakt? Je kunt denken aan het soort stimulatie voordat je een vibrator koopt. Wil je clitorale stimulatie of g-spot stimulatie? Het is allemaal mogelijk.
 • Wat is de vorm en het formaat?
  Kijk ook eens naar de vorm en formaat van de vibrator. Als je nog niet veel ervaring hebt kun je beter met een kleine vibrator starten. Heb je al meer ervaring dan kun je gaan voor een grote vibrator.
 • Wil je extra opties?
  Er zijn vele extra mogelijkheden bij vibrators. Zo kun je een vibrator aanschaffen met een afstandsbediening, die waterproof is of die op meerdere plekken kan stimuleren. Ga jij voor een speeltje voor jezelf of om samen mee te spelen. Er zijn altijd speciale uitvoeringen beschikbaar die exact overeenkomen met jouw wensen.
 • De vibraties
  Natuurlijk weet je dat een vibrator trillingen afgeeft. Er kan echter zeker verschil zijn in de sterkte of het soort vibratie. Misschien vind jij een korte oppervlakkige trilling lekker of kom je in extase van een krachtige, sterke trilling. Er zijn vele varianten waarbij de sterkte van de trillingen instelbaar is. Zo kun je erachter komen wat jij fijn vindt.
 • Wat is je budget?
  Vibrators zijn er in allerlei prijscategorieën. Een duurder seksspeeltje is niet altijd beter. Soms kan er in een duurder model wel een krachtige motor bevatten of zijn er extra opties toegevoegd. Je hebt een low-budget vibrator voor een bedrag tussen de €20,- en €40,-. Je kunt ervanuit gaan dat een middenklasse speeltje tussen de €50-100,- mag kosten. Een seksspeeltje met veel opties is verkrijgbaar tussen €100-150,-. Geef uit wat voor jou mogelijk is en wat je ervoor over hebt. 

 

De populairste vibrators op een rijtje:

-23%
-36%
31,95
-32%
35,95
-30%
27,95
-42%
-20%
-17%

Anaal toys

Black Jewel

14,95
Alle vibrators
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.