Wat is fappen?

Dit is fappen

Wat is fappen? Jouw vragen uitgelegd!

Fappen? Ja, fappen. Fappen is een woord dat veelal door jongeren wordt gebruikt. Je hoort nog wel is wat voorbijkomen, maar soms weet je niet wat iets betekent. Wij vertellen je graag meer zodat jij precies weet waar je het over hebt!

Wat is fappen?

Fappen, masturberen, aftrekken, rukken. De woorden vliegen je om de oren, maar wat betekent het eigenlijk? Al deze woorden hebben dezelfde betekenis. Fappen is een ander woord voor masturberen. Masturberen is het aftrekken van je penis door je hand heen- en weer over je penis en eikel te bewegen. De betekenis van fappen en masturberen is dan ook zelfbevrediging door je eigen geslachtsdeel te stimuleren. Hierdoor bereik je een orgasme oftewel kun je klaarkomen. Het woord fappen is alleen van toepassing op mannen en wanneer een man zichzelf bevredigd. Je kunt dus niet je vriend fappen. En je kunt ook niet fappen wanneer je jezelf vingert.


Hoe moet je fappen? Wij geven je 5 technieken!

Nu je weet wat het is, wil je het waarschijnlijk ook wel in de praktijk brengen. Waarschijnlijk heb je vragen als hoe trek je af of wil je aftrek manieren weten.  Wij geven je tips en technieken die je naar het ultieme hoogtepunt brengen.   

 1. Gebruik je handen en vingers
  Gebruik je volledige hand en plaats deze om je penis heen op het middelste gedeelte. Beweeg langzaam of snel heen en weer. Of gebruik alleen je duim en wijsvinger om een ring om je penis te vormen. Daarnaast kun je natuurlijk ook alleen je eikel stimuleren met bijvoorbeeld je duim.

 2. Wissel af met je handen
  Het veranderen van hand kan zorgen voor een andere sensatie. Het is dan ook zeker het proberen waard. Tevens kun je op je hand gaan zitten zodat deze gaat slapen. Dit geeft het gevoel of iemand anders je aftrekt.

 3. Gebruik beide handen en stimuleer meerdere plaatsen
  Wanneer je gaat masturberen dan kun je het beste twee handen gebruiken. Gebruik één hand voor je penis en de ander om je ballen, anus en perineum te stimuleren. Je perineum is het plekje tussen de ballen en anus. Dit is een zeer gevoelige plek die bij stimulatie de lekkerste gevoelens kan opleveren. Daarnaast kun je ook je tepels prikkelen. Het stimuleren van de tepels van de mannen kan ook zeer fijne sensaties opleveren. Wanneer je met beide handen of op meerdere plekken stimuleert dan is jouw orgasme nog intenser en ervaar je sensaties zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Probeer ook eens een masturbator tijdens het masturberen. Ga voor een masturbator met handpomp of een elektrische masturbator.

 4. Wissel posities af
  Je kunt natuurlijk op bed gaan liggen, maar er zijn vele leuke posities die je nog niet ontdekte prikkelingen kunnen geven. Je kunt zittend masturberen bijvoorbeeld in kleermakerszit. Of onder de douche jezelf aftrekken.

 5. Gebruik speeltjes
  Voor mannen zijn er steeds meer speeltjes die voor afwisseling en extra speelplezier kunnen zorgen. Je kunt hierbij denken aan cockringen of masturbators. We hebben uitleg gegeven over fappen en tips gegeven om je op weg te helpen. Hopelijk hebben wij jouw vragen hiermee beantwoord.

Fappen met een masturbator?

-34%
-30%

Elektrische Masturbator

Airturn2 Masturbator

62,95
-32%
-30%

Elektrische Masturbator

Satisfyer Men Vibration

34,95
-34%
-38%
-36%
-35%
-30%

Elektrische Masturbator

Cockhead Twister

50,95
-30%

Elektrische Masturbator

Chiven2 Masturbator

34,95
-26%

Elektrische Masturbator

Power Rotation Masturbator

57,95
-36%
-29%

Elektrische Masturbator

Airturn1 Masturbator

49,95
-19%
Bekijk alle masturbators
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.