Wat is pegging?

Wat is pegging?
Wat is pegging nou eigenlijk?

Pegging? Alles wat je moet weten over pegging!

Peggen of pegging? Misschien heb jij er al van gehoord of heb je geen idee wat het betekent. Wij verdiepten ons in dit fenomeen en delen onze kennis graag. Maak samen met ons kennis met pegging.

Wat is pegging? Wij leggen het uit!

Pegging is een seksuele handeling. Pegging betekent heteroseksuele anale penetratie waarbij de vrouw de man penetreert. Bij pegging wordt de man dus anaal genomen door een vrouw. Dit gebeurt met een voorbinddildo of strap-on. Dit is de manier om de rollen en machtsverhoudingen om te draaien. Als vrouw kun je ervaren hoe het is om zelf te stoten. Voor de man kan het overheerlijke sensaties opleveren. 

Waarom gaan voor pegging?

Misschien is dit een hype of trend. Wie weet is het wat voor jullie om te proberen. Waarom? Anale seks is steeds meer in trek. Dat komt omdat er enorm veel zenuwuiteinden in de anus zitten. Het stimuleren van de anus levert op dat jouw orgasmes intenser worden. Daarnaast kan door anale penetratie de prostaat van de man (p-spot) gestimuleerd worden. De prostaat is extreem sensitief en ligt ongeveer vijf centimeter aan de binnenkant van de anus. Stimulatie van de p-spot kan zalige gevoelens en een heftig orgasme opleveren bij een man.

Is pegging wat voor jullie? Bespreek jullie voorkeuren!

Je kunt alleen zelf bepalen of je iets wilt proberen. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren en behoeften. Het begint bij er open over zijn. Heb jij hier behoefte aan, geef het dan eerst aan. Bespreek het en beslis samen of jullie het willen proberen. Respecteer elkaars voorkeuren. Voor sommige stellen zal pegging uitgesloten zijn. Wanneer jullie iets nieuws willen proberen en een stapje verder willen gaan dan kan pegging iets voor jullie zijn.

Hoe kunnen we beginnen met pegging? Stap voor stap.

Ga jij voor anale seks, anale stimulatie of pegging? Bij zowel stimulatie als penetratie is het van belang rustig aan te beginnen. Neem kleine stapjes en bouw het langzaam op. Zorg voor voldoende glijmiddel. Gebruik glijmiddel op je vinger en op de anus. Start bijvoorbeeld met het strelen van de anus met behulp van het glijmiddel.  Je kunt vervolgens een stapje verder gaan door met een anale toy te penetreren. Je kunt klein beginnen en dit later opbouwen. Wanneer je het vaker hebt geprobeerd kun je de juiste strap-on bepalen en deze aanschaffen. Je weet dan welke voorkeur je hebt wat betreft dildo. Je kunt dan kiezen voor het juiste materiaal en de grootte die jou op een prettige manier stimuleren.  Ga samen voor wat bij jullie past en geniet met elkaar!

Morgen al uitproberen? Bestel voor 22:30!

-25%
119,95
-25%
-26%
27,95
-18%
32,95
Alle voorbind dildo's
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.