Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

Zwepen & Paddles

Wil jij je verder bekwamen in het BDSM spel, dan is een van de eerste seksspeeltjes die je scoort een zweepje of een paddle. BDSM zwepen horen tot de basisuitrusting voor liefhebbers van dit zeer opwindende spel. Om die reden heb je ze ook in zoveel verschillende uitvoeringen. Want het aantal BDSM zwepen is al lang niet meer op de vingers van twee handen te tellen.

Assortiment

-30%
20,95
-24%
24,95


Het aanbod BDSM zwepen is tegenwoordig ongekend groot

BDSM zwepen heb je alleen al in heel erg veel materialen. Leder is daarvan de meest populaire. De lengtes van de BDSM zwepen verschillen ook al. Verder heb je de slanke en de wat dikkere zweep en zwepen van aluminium. Met de BDSM zwepen til jij het opwindende spel dat BDSM is naar een next level. Je ontdekt zo of je dominante of je onderdanige kant. Ben jij de meester, dan domineer je de sub met een zweepje. Overigens is slaan met het zweepje niet de enige optie. Doe je sub een blinddoek om en wissel lichte slaag af met het strelen met de zweep. De macht zit in het feit dat de sub niet weet wat je gaat doen. Een heerlijk machtsspel dus.

Geluid doet vermoeden dat elke klap hard aankomt, het tegendeel is waar

Paddles zijn al even populair als de zweep. De paddle is een soort batje wat je bij de tafeltennissport vaak ziet. Het is van rubber of leer, terwijl er ook meer en meer kunststof varianten van paddles op de markt komen. Je hebt paddles met en zonder gaten in het platte deel. Dat maakt zeker het verschil, want met gaten vermindert namelijk de luchtweerstand aanzienlijk. Kenmerkend voor het gebruik van paddles is het geluid dat een tik oplevert. Het geluid doet vermoeden dat elke klap hard aankomt. Dat is echter niet het geval. Vaak is het geluid harder dan de daadwerkelijke klap. Voor zowel de dom als de sub is het heerlijk en spannend de harde klappen te horen in elk geval.

Begin bescheiden en vergeet het stopwoordje niet

Hoe dan ook, BDSM zwepen en paddles zijn niet weg te denken uit het BDSM spel. Voor iedereen die begint aan dit avontuur is het verstandig bescheiden te beginnen. Dat geldt dus ook als je gebruik maakt van deze producten. En vergeet vooral niet een stopwoord af te spreken. Dat stopwoordje is heilig en betekent in alle gevallen dat het spel stopt.
Sweetoy.nl gebruikt cookies om onze webshop optimaal te laten functioneren en jou de best mogelijke shop ervaring te geven.